9 lucruri pentru a creste pozitivismul si creativitatea

Fie ca este vorba despre un program de munca, ca este vorba de viata de zi cu zi sau despre principii de reusita in viata, unii din noi merg pe mai multe conceptii menite sa ne aduca mai multa creativitate pentru viata, incat sa ne simtim in fiecare zi plini de recunostinta pentru viata pe care o avem.

9 lucruri pentru a creste pozitivismul si creativitatea

  1. inchide computerul zilnic.
  2. practica te aduce mai aproape de perfectiune.
  3. intocmeste o lista de realizat.
  4. citeste o pagina din dictionar.
  5. distreaza-te si rade cateva minute pe zi.
  6. mergi intr-un loc nou.
  7. sa nu iti fie frica sa gresesti.
  8. pastreaza locul de munca curat si organizat.
  9. asigura-te ca ai parte de suficienta odihna.

Niciodata nu vei ramane creativ atunci cand vei fi nefericit si nu vei avea parte de distractie sau de un timp in care sa fii amuzat, sa razi sau sa spui un banc.  Ai nevoie sa te simti fericit si plin de sine pentru a produce ceva inovator. Fie ca este vorba de a invata o lectie, de a compune, de a invata o limba straina sau doar de a scrie in propriul jurnal, fericirea este cea mai simpla actiune pe care o poti realiza in scurt timp si care merita.

Din punct de vedere al greselilor, acestea te invata sa nu mai faci aceleasi actiuni eronate in viitor. Fie ca este vorba despre o durere sufleteasca, ca este vorba despre scrierea gresita a unui articol sau despre o rana, totusi e ceva decat deloc. Important este sa nu iti fie frica sa gresesti, pentru ca daca nu treci si peste aceasta etapa, atunci nu poti sa te aduci si sa incepi ceva mai bun si mai nou.

Lista de realizat inseamna indeplinirea unui punct de a ramane creativ si pozitiv intreaga zi. Cei mai multi cercetatori stiintifici obisnuiau sa isi noteze gandurile pentru a le pune in aplicare ziua urmatoare, motiv pentru care au ajus sa fie si cunoscuti. Este important sa visezi si sa indeplinesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *