Aer proaspat si fara fum de tigara

In Romania sunt 5 milioane de oameni care fumeaza. Pe strada, acasa, la birou, in restaurante peste tot sunt fumatori. fara sa fie marginalizati caci este o optiune personala acestia au spatiul lor. Insa nu este nici elegant si nici corect sa supui si pe cei din jur la a suporta fumul de tigara. Mai neplacut este ca acesta persista, se imbiba in haine si nu numai.

Primul gand este acela de a folosi parfumuri de interior pentru ca fumul de tigara sa nu se mai simta. Insa te poate costa ceva sa ai in permanenta grija de “stocul” de parfum. Pentru cei care cauta o varianta alternativa solutia vine din lucruri simple. Iata cateva dintre acestea:

  • Cojile de fructe, in special de citrice. Lasate sa se deshidrateze intr-un mediu acestea sunt eficiente in a elimina mirosul persistent de tutun. Incearca varietatea de tipuri pe gustul tau. Si in plus acestea se pot dovedi a fi decorative de asemenea, cu un pic de stil si combinatii de plante sau flori uscate.
  • Cafeaua. Elegant si la indemana. Boabele de cafea se folosesc pentru a neutraliza un miros asta si cand incerci o varietate de parfumuri spre exemplu. Lasate in bol cu apa acestea sunt la fel de eficiente ca si un parfum. Si pe aceeasi lungime de unda sunt si busuiocul sau clasicele ierburi precum leusteanul sau menta. Prospetimea lor rezista daca tocate marunt pentru ca aroma sa inunde sunt puse in mici boluri sau saculeti de hartie, plasati strategic in incaperi.
  • Bicarbonatul este mai adesea folosit pentru zone concrete. Spre exemplu presarat pe o canapea si lasat sa absoarba mirosul il indepartezi mai apoi cu aspiratorul. Otetul ajuta si el insa nici mirosul acestuia nu este unul incantator.

Ideal este desigur sa ilaturi mirosul si nu sa il acoperi cu o alta aroma, cu alt miros. Ce iti va garanta insa prospetime totala este ceea ce te incanta din cele mentionate. Simplu si la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.