Alege simplu dintre doi barbati

Daca se intampla sa fii indragostita de doi barbati in acelasi timp este posibil sa te alegi cu mai multa distractie la inceput. De multe ori acest lucru face ca o femeie sa se simta stresata, sa fie in dubii si sa se simta ca este ca intr-un joc de puzzle. A face o alegere corecta este dificil, mai ales atunci cand te simti bine in compania ambilor parteneri.

Este crucial sa dai atentie ca nu vei mai intalni astfel de tipuri de barbati, cu aceste calitati incat a gasi pe cel care te face cu adevarat fericita inseamna sa renunti la unele din cele mai placute situatii. Cu toate ca ambii parteneri sunt frumosi, aratosi, destepti si interesanti trebuie sa alegi unul din ei. Mai jos ai putine trucuri care iti vor facilita alegerea.

Imagineaza-ti o familie impreuna cu fiecare barbat. Imaginatia ta este un instrument care te poate ajuta sa iei o decizie. Incearca sa iti imaginezi ca ai deja o familie cu fiecare dintre cei doi tipi, ca ai copii si ca imparti responsabilitati. Care ti se pare ca va confrunta mai bine viata de familie?

Cere unele sfaturi. Nimeni nu este perfect cand vine vorba de alegi, astfel incat este bine sa intrebi un priten bun care ar fi sfatul sau in aceasta situatie. Prietenii adevarati te ajuta in luarea deciziilor in cele mai dificile timpuri.

Ia in considerare cum te simti in prezenta fiecaruia. Poate ca fiecare om este unic prin felul sau si poate crea emotii si stari diferite, ceea ce te face sa iei in considerare ce simti, ce vorbesti si cum te comporti in prezenta unuia. Te fac sa te simti frumoasa? Iti apreciaza eforturile? Trece peste greseli? Unele din aceste raspunsuri la intrebari te fac sa te gandesti bine si sa pui in balanta aceste aspecte.

Important este atunci cand ai de ales sa alegi in functie de ceea ce simti, de ceea ce gandesti si implicit in functie de palnurile si scopurile pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *