Amintirile au un pret, cel al calitatii

Nunta este momentul emotional ce marcheaza mai mult decat trecerea la un alt statut. Este acel moment de vis ce iti pune la incercare rabdarea si abilitatea de a organiza o petrecere pe placul tau insa ceva de apreciat si pentru invitati. Cu ei iti vei construi amintiri, alaturi de ei vei sarbatori. Totul merita o imortalizare, o sedinta foto ce sa ramana acea amintire de neuitat.

Un fotograf nunta  trebuie sa aiba o astfel de specializare pentru a fi ales. Viziunea artistica nu este singura calitate caci fotografiile ce ti le va oferi trebuie sa fie de fapt povestea asa cum s-a petrecut ea. Si uite-asa pui un pret pe amintirile tale. Greu de crezut ca poti contoriza astfel de vreme ce bucuria, fericirea fara egal a acelui moment nu are pret. Greu de crezut ca poti spune despre fotografiile de nunta ca sunt valoroase sau nu. Insa marea diferenta o vei face in calitate.

Necunoscator fiind vei avea pretentia ca fotograful de nunta sa aiba cel putin un aparat decent. Pana la urma instrumentul sau de munca este imaginea acestuia si respectul pe care il are fata de meseria sa. Totodata este un plus pentru garantia ca va putea realiza acele fotografii de vis. Dar nu numai acest lucru va conta. Sa ne gandim ca in varianta moderna exista tot felul de modalitati prin care se pot corecta defecte ale realitatii pana la urma. Insa chipul tau in fotografiile de nunta nu trebuie sa fie altul. Imaginea mirilor nu trebuie sa fie modificata ci pusa sub vibratia ochiului artistic. Fara sa pari ca si cand ai un om fals si un chip de masca naturalul se apreciaza fara doar si poate.

Experienta ce sta in spatele unui fotograf este clar cartea sa de vizita. Nu te sfii sa ceri mai multe albume de prezentare. Nu ezita sa ceri pareri si sa te inspiri din trenduri. Pana la urma fotografiile de nunta vor fi asa cum iti doresti pornind de la ceea ce te defineste. Si daca te respecti si pretuiesti cu adevarat momentul nuntii vei alege un fotograf de nunta care vorbeste prin munca sa fara prea multe cuvinte. Cand vei privi o fotografie trebuie sa iti inspire acea clipa de fericire traita, trebuie sa fie expresiva desi este un cadru static.

Fotografiile sunt amintirile ce renasc din negura timpului. Este modalitatea prin care putem face ceva marcant din acele clipe unice, suficient cat sa creasca pretentiile in alegerea fotografului de nunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *