Barbatii nu le vor intelege niciodata pe femei

Exista un mit conform careia barbatii nu le vor intelege niciodata pe femei. Pentru ca ele isi complica viata, pentru ca ele fac n lucruri in acelasi timp, ceea ce este total de neinteles pentru reprezentantii masculini. Nu este de mirare ca barbatii nu vor fi pe aceeasi lungime de unda cu femeile. Si asta este in fiecare zi.

La cumparaturi. Femeile adora sa faca shopping. Este si un mit conform careia acestea isi tortureaza partenerii plimbandu-se prin magazine. Cu toate acestea un sambure de adevar exista in toate astfel ca shopping-ul este pentru ele o mica relaxare. Cum rare sunt cazurile in care femeile sa nu fie impatimite dupa cumparaturi si rare sunt cazurile in care barbatii inteleg o astfel de “terapie”.

Tunsoarea. Daca o zi inseamna o preferinta pentru blond, a doua zi parca ar merge un roscat cu breton. Se spune ca femeile isi schimba tunsoarea cand isi doresc o schimbare in viata lor. Chiar si asa unele isi schimba parul, da naravu’ ba cum spune o vorba populara.

Vorbitul la telefon. Femeile au o placere enorma de a vorbi la telefon. Chiar si dupa o iesire in oras cu prietenele au mereu ceva de spus una alteia. Un alt fapt ce parca ii aduc la disperare pe barbati care abia daca inteleg ideea mesajelor. Prefera sa suna scurt si la obiect.

Mersul la toaleta in grup. Nu se intelege de ce atata prietenie, de ce toaleta devine loc de confesiuni. Pentru ei intimitatea e la cote inalte.

Si nu in ultimul rand tine de greutatea cu care barbatii inteleg femeile cand vine vorba de a face mai  multe treburi in acelasi timp. Fiecare pe rand, cu timp de a savura ceea ce faci nu este tocmai ceea ce femeile prefera. Este totusi de admirat ca pot face asta si mai cu seama ca se descurca cu atentia distributiva.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *