Beneficiile bugetarilor- Pastele aduce salarii anticipate

Bugetarii au o veste buna. In ceea ce priveste salarizarea Pastele vine cu o schimbare a datii. Se intelege nevoia si se apreciaza intentia caci ce ar fi sarbatorile si zilele libere fara posibilitatea de a te bucura pe deplin de poftele tale. Spre desosebire de prima parte a lunii, intre 5 si 10 ale lunii sfarsitul lunii aprilie va fi perioada de virare a salariilor pentru cei din sistemul bugetarilor. Cu mentiunea ca ziua de 1 mai sa fie legata de mini-vacanta de Paste totul suna cum nu se poate mai bine. Pana la urma, si asa modeste salariile fac diferenta in puterea de cumparare, in economie, in consum.

Aceasta initiativa aduce bucurie tuturor, aduce liniste in ceea ce priveste organizarea bugetarilor cu tot ceea ce aceasta sarbatoare aduce. Este o masa festiva, poate si o plecare intr-un loc plin de traditii, in orice caz o detasare de munca si o apropiere de cel sfinte , de relaxare. Dar totul tine de bani pana la urma…

Desi poate se astepta mai degraba o marire a veniturilor aceasta se lasa indelung asteptata caci bani nu sunt si asta suna deja clasic. Si ramane doar speranta caci asa cum au adaugat un mic procent la pensionari sse poate ca si bugetarii sa fie surprinsi la un moment dat de o marire; cat de mica dar sa fie. Desi considerand ca nu demult asta se intampla, in luna august a anului trecut cand Guvernul a decis totusi o majorare de 7% se prea poate ca situatia sa ramana asa multa vreme.

Depinzand despre ce nivel vorbim unii bugetari sunt si au de ce sa fie nefericiti si nemultutimi de salarii. Insa acolo unde sporurile depasesc salariul in sine exista  problema. Ramane pana la urma fericirea unui scurt concediu care aduce cu sine si ce sa cheltui sa te bucuri de  masa de Paste ca la carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *