Bijuterii ce orice femeie ar trebui sa le aiba

Se spune ca exista atat de multe tipuri de bijuterii insa in orice caz cateva tipuri ar trebuie sa se regaseasca in colectia oricarei femei. Asta pentru ca dupa caz vor fi ocazii diferite cand vor avea nevoie de un stil care sa se potriveasca insa mai mult decat atat va fi ceea ce le pune in evidenta.

Din lista bijuteriilor ce trebuie sa le ai si tu se numara:

  1. Cerceii supradimensionati, cei numiti chandelier. Sunt acele piese care parca seamana cu un candelabru, sunt mari si atragatori. Partea cea mai buna este ca pun un accent pe fata ta fara prea mari eforturi. Insa e musai sa le permiti sa faca asta astfel ca parul nu ar trebui sa ii acopere cand ii porti.
  2. Inelele de tip cocktail. Reprezinta o categorie atat de vasta, de la culori diverse la stiluri si design-uri. Le poti combina cu orice tinuta asa ca nu te sfii sa alegi cat de multe si sa le potrivesti cu tinuta ta in fiecare zi.
  3. Lanturile lungi. Fie ca vei alege pe cele simple sau complexe, fie ca vor fi combinate cu alte elemente precum cu un pandantiv sau nu astfel de lanturi pot fi si ele versatile. Fac o trecere destul de usoara de la stilul potrivit atat pentru zi cat si pentru noapte. Poti chiar sa alegi pe cele in randuri care efectiv curg pe pieptul tau si te pun in valoare.
  4. Cercei mari, rotunzi. Sunt un stil clasic, se potrivesc oricarei femei indiferent de trasaturile sale de la forma fetei si pana la liniile sale de definire. Poti sa alegi dintr-o gama diversa si pentru aceasta categorie de bijuterii. Insa pentru aceeasi categorie exista si cerceii lungi, de un stil aparte si ei. Poti alege sa fie de combinatii diverse, pietre semipretioase sau nu. Acestia creeaza efectul de alungire ce in unele cazuri e chiar musai pentru ca aspectul final sa fie unul deosebit.

Si pentru ca in randul femeilor se pare ca bijuteriile din argint sunt la mare cautare inele argint ieftine, bratari si intreaga colectie este de dorit pentru ca se asorteaza destul de usor cu orice tinuta. In plus, sunt acele tipuri de bijuterii care te pun in valoare cu stralucirea lor. Argintul este si destul de tolerat in diverse combinatii de culori si texturi ale hainelor. Accesibile totodata se pare ca acestea castiga teren din ce in ce mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *