Boala ce te paste din modul in care dormi

Se spune ca orice invat are si dezvat astfel ca pe cat de rapid ai adoptat o anumita pozitie de dormit pe atat de repede ai putea sa scapi de ea de vreme ce afli ca asta iti aduce un risc si mai mare de a dezvolta cine stie ce boala. Se pare ca exista o mare legatura intre felul in care dormi si ce risc fata de sanatatea ta ai.

Descopera cum numai pozitia de dormit poate fi cea care sa iti aduca cine stie ce boala:

  • Cand vine vorba de pozitia fetusului aceasta este ideala cand tine de indreptarea coloanei. Presiunea ce se aplica pe coloana de-a lungul zilei face ca durerile sa fie inevitabile. Sa dormi in pozitia fetusului este pozitia buna pentru a scapa de astfel de dureri. Atentie insa la nivelul gatului caci acesta are nevoie sa fie la nivelul corpului pentru a evita alte dureri de aceasta data.
  • Dormitul pe burta aduce inevitabilele riduri de perna ce se adancesc cu fiecare noapte in care dormi astfel. Cu toate acestea o astfel de pozitie favorizeaza mai ales pe cei care doresc sa scape de sforait. Pentru a se evita incordarea captul si gatul implicit ar trebui sa se pozitioneze usor intr-o parte. Cu toate acestea nu se exclude sa te lovesti de durerile de maxilar.
  • Dormitul pe o parte este poate cea mai favorizanta pozitie. Asta pentru ca se favorizeaza fluxul gastric, circulatia si este una din cele mai bune pozitii pe care o gravida le poate adopta. Mai ales pentru ca acestea au tendinta de a respira mai greu in astfel de perioade pozitia pe o parte este cea care sa usureze senzatiile ce le incearca pe gravide.

Si nu in cele din urma modul in care dormim ajunge sa fie cele care au o mare influenta in modul in care ne trezim, mai odihniti sau dimpotriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *