Cadou de Ziua Indragostitilor in functie de stadiul relatiei

14 februarie este o sarbatoare abordata pentru romani insa cu toate acestea nu lipseste din programul indragostitilor. O alta ocazie de a-si sarbatori dragostea aceasta zi este una speciala. De cele mai multe ori marcata de cadouri nu poti sa mergi prea departe cand relatia este abia la inceput cum nu poti sa iti chemi iubitul la cina cu familia de la prima intalnire.

Cadouri in functie de relatie

Desigur totul trebuie sa vina pe aceeasi lungime de unda cu cei doi si cu o referire la relatia lor dincolo de partea de inimioare si stil dragalas ce tradeaza motivul si scopul. Ce ai putea sa cumperi pentru iubitul tau/iubita ra de Ziua Indragostitilor? In prima luna impreuna cei mai multi prefera compania celui drag ca nimic altceva. Adesea cina in doi, acasa este o idee minunata si cadouri clasice care nu dau gres, o bautura fina pentru el si flori pentru ea.

Deja la un an de zile impreuna pretentiile sunt cu mult mai mari. Femeile isi doresc bijuterii, barbatii bilete la evenimente sportive. Insa si o cina romantica ar putea fi o idee minunata, un masaj, o ora la spa si ceea ce tine de relaxare si poate de “preludiul” inainte de marea nebunie.

Si pe masura ce trec anii ai putea sa devii si nostalgic, sa te reintorci acolo de unde a pornit totul, sa mergeti la un club exclusivist de jazz, sa inchiriati o limuzina, sa faceti o escapada de weekend. Totul pentru a surprinde pe cel de langa tine. Si cum gusturile nu se discuta unii inca prefera acele inimioare in timp ce altii merg pe ideea practica de a se folosi de un anumit produs. Pana la urma orice va face fericit partenerul este o sansa in plus de a-l atinge la inima.

1 thought on “Cadou de Ziua Indragostitilor in functie de stadiul relatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *