Campanie pentru un consum responsabil de bautura

Poate ca la varsta la care suntem curiosi din fire, in vremurile de razvratire, cand a incerca anumite lucruri se considera a fi experiente in viata a consuma alcool este in lista multora. Deja la varsta majoratului, in lumea adultilor responsabilitatea ar trebui sa ghideze fiecare pas. Insa parca din contra acestia se pierd cu firea, cu mintea si dincolo de partea amuzanta este vorba de riscul la care se supun, de la a gandi prost la alegeri de asemenea.

Cum a milita pentru o minte lucida, pentru a scoate in evidenta acele efecte cu influenta negativa in viata este poate inca  o dovada a responsabilitatii ce trebuie sa vizeze pe fiecare in Marea Britanie s-a constatat ca in ceea ce priveste consumul de alcool este destul de grav in randul tinerilor. Marele brand Diageo a lasant un clip care se doreste a f i mai mult decat amuzant. Intentia este una clara, aceea de a raspandi ideea consumului responsabil de alcool.

Pe langa substratul destul de bine conturat vin imagini reale ale persoanelor care dupa consumul de alcool au devenit o sursa de ras. Se impiedica, cad, se fastacesc in a-si culege lucrurile, se chinuie pentru o singura actiune de parca ar fi copii care abia invata sa mearga- spre exemplu est tipul de persoana beata care de la un singur pas gresit cade pe toate scarile sau domnisoara care parca are genunchii de jeleu. Amuzant insa si socant caci alcoolul poate sa aiba asemenea efecte asupra individului.

Concluzia clipului este una clara, aceea de a avea grija de cantitatea de alcool pe care o consumi. O intrebare retorica este aceea ca te faci de ras in fata prietenilor insa te faci te ras pur si simplu. Lucrand cu psihologia metoda este una de apreciat caci nimic nu poate fi mai convingator decat puterea exemplului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *