Care din alegerile tale sunt cele bune

Ai fi suprins sa afli ca sucul din fruct nu este acelasi lucru si cu acelasi aport ca si fructul in sine. Este doar un exemplu al faptului ca avem posibilitati insa in egala masura si dileme despre ceea ce ar trebui sa alegem. In final tine de faptul ca informarea face diferenta. Descopera ce mari diferente se pot face din alegeri aparent similare.

  1. Ceara de epilat nu are egal. Spre deosebire de alte metode de indepartare a parului precum lama aceasta ajuta la minimalizarea suprafetei ce are par nedorit. Eficienta unei astfel de metode se refera la faptul ca firul de par este smuls.
  2. Faci dus sau baie? Desi aparent ambele metode sunt cele necesare si eficiente pentru igiena corpului se crede ca baia este mai potrivita a se intampla seara cand esti mai pregatit de somn. Nu ai observat si tu ca dupa dus te simti ca si cand te-ai fi invigorat complet? Dupa baie insa temperatura din corp incepe sa scada si asta aduce o “pregatire” a corpului pentru somn.
  3. Daca ai avea de ales intre o guma de mestecat si un drops mentolat ce alegi? Prima varianta ar fi una eficienta conform specialistilor pentru ca prin masticatie se stimuleaza secretia de saliva ce nu permite bacteriilor sa se depuna pe dinti. In plus, tine si de eficienta unei gume de a indeparta placa dentara.
  4. Fructul de orice fel este indicat de consum chiar zilnic. Insa intr-o comparatie cu sucul in sine fructul are mai multe fibre si nu atat de mult zahar.
  5. Periuta de dinti este mai eficienta in variata electrica pentru ca miscarile sunt multiple si ajuta la o mai buna curatare a dintilor. Asta in conditiile in care concret se pare ca o periuta electrica poate sa curete cu cel putin 17% mai mult si mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *