Care sunt cele mai influente persoane din lume

Conform unei traditii pana la urma revista Forbes formeaza un top al celor mai influente persoane din lume. Sunt diferite aspecte care se analizeaza, sunt actiuni ale persoanelor in cauza. In ultimii ani aceleasi nume au fost incluse in acest top drept dovada ca se tine cont de vechea zicala ca este greu sa ajungi fruntas insa la fel de greu sa iti mentii pozitia.

Intr-un top 100 a celor mai influente persoane din lume celebra Oprah Winfrey a fost desemnata pe primul loc. Asta dupa ce in ultimii doi ani a fost locul 2, destul de onorant si acela insa mai magulitor locul 1 pe care de altfel de nu mai putin de 5 ori a reusit sa il cucereasca. Cine o urmeaza? Nimeni alta decat controversata artista Lady GaGa ce ocupa locul 2 si care este urmata de Steven Spielberg, Beyonce si Madonna.

Fiecare dintre acestia are o activitate intensa in atentia publicului desigur, fiecare cu segmentul sau de activitate. Pe cat de diferite pe atat de placute de public. Ca un raspuns si justificare pentru optiunile topului s-a luat in considerare activitatea profesionala, cea din fata publicului insa si in lumea virtuala, pe retele de socializare. O parte din justificare poate fi si numarul de fani, de followers, de likeuri si aprecieri pe diferite retele de socializare.

Oprah Winfrey este totusi cea care a castigat detasat. Intr-o oarecare masura nu este de mirare considerand anii de activitate in spate. Emisiunea care a facut-o celebra s-a bucurat de un succes enorm caci a dezvaluit in premiera multe dintre secretele vedetelor sau a persoanelor publice. In prezent aceasta conduce un trust media, o revista de asemenea, a ramas in lume mass media insa poate mai mult din spatele camerelor. Averea sa este si ea impresionanta la fel ca si titlul in sine caci pe langa faima vine cu un plus in imagine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *