Castravetele, solutia naturala pentru oboseala

Se spune ca durerile de cap se datoreaza cel mai adesea unui nivel scazut de vitamine si minerale. Asa ca cel mai bine ar fi sa incerci o dieta cu baza naturala, o dieta care sa includa fructe si legume si sa nu apelezi la medicamente. Acest caz se repeta si cand vine vorba de oboseala. Din lista de solutii se numara si castravetele, cel care de altfel are proprietati complexe.

Un castravete este ideal pentru sursa de vitamine si minerale. Iata care ii sunt beneficiile:

  1. Alunga oboseala sau cel putin la nivelul ochilor. Pentru ca un remediu clasic tine de aplicarea unor felii de castravete sub ochi. Acesta este indeajuns de puternic in actiunea sa pentru a relaxa zona, ajutand la reducere inflamatiei. Prin urmare se pare ca pungile de sub ochi sunt reduse si de asemenea se ajunge si la reducerea rosetii ochilor. Deci ai toate motivele sa apelezi la aceasta metoda dupa o noapte de nesomn. Ar fi ideal insa sa aplici castravetele rece ca gheata.
  2. Castravetele este de asemenea sanatos. Acesta contine vitamine si minerale, de la acid folic si pana la un lung sir de vitamine A, B sau C cu tot cu derivatele lor. Asa ca pentru consum este un aliment ideal, cu proprietati menite sa vitaminizeze organismul.
  3. Un castravete iti poate fi la indemana ca solutie de moment pentru a evita ca mobila sa scartaie. De fapt se refera la balamale, la cele care uzate in timp scot sunete. Asa ca pana cand vei apela la acele produse special destinate acestei misiuni poti oricand sa apelezi la o felie de castravete.
  4. Foloseste castravetele pentru a evita ca aburii din baie sa iti afecteze cel putin oglinda. Este destul de frecventa aceasta situatie asa ca un castravete este util pentru a nu murdari oglinda si in egala masura pentru a evita cazul iritant pentru a te ivi de aburi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *