Ce ar trebui sa faci pe stomacul gol

Se spune ca nu ar trebui sa faci lucruri pe stomacul gol caci organsimul nu are puterea necesara sa faca fata unor situatii. Cu toate acestea unele studii arata ca pe stomacul gol este totusi indicat sa te apuci de anumite activitati, din ideea ca totul iti iese mai bine. Suna ciudat, asa ca descopera despre ce este vorba.

Sportul pe stomacul gol este se pare mai eficient fata de alte cazuri. Studiile arata ca cei dornici de astfel de activitate la primele ore ale diminetii, pana cand se serveste micul dejun ajung sa slabeasca cu pana la 20% mai mult fata de restul. Ce-i drept iti trebuie si o motivare mai mare pentru asta.

Somnul pe stomacul gol. Relativ adevarat ca vei avea parte de un somn mai linistit daca nu vei manca inainte de masa. Pentru ca stomacul tau are nevoie de pauza dupa masa, sa implineasca intreg procesul de digestie este mai indicat sa nu te pui la somn imediat dupa ce ai mancat pentru a nu avea parte de un somn agitat.

Medicamentele pe stomacul gol nu sunt tocmai indicate. Stii expresia ca te roade stomacul. Insa se pare ca in ceea ce priveste medicamentele pentru potenta sau chiar si cele pentru turbeculoza sunt indicate de consum inainte de masa pentru ca alimentele sa nu impiedice absoarbtia corecta a acestora.

Invata pe stomacul gol. Vei crede ca asta nu te ajuta sa te concentrezi asa cum trebuie insa se pare ca un anumit hormon ce actioneaza la partea de memorie lucreaza mai bine pe stomacul gol. Sau cel putin asa spun studiile celor de la Yale.

Consumul de lichide si mai ales de apa pe stomacul gol. Specialistii spun ca este mai bine sa bei apa pe stomacul gol si chiar la primele ore ale diminetii pentru ca asta ajuta cand vine vorba de circulatie mai ales.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *