Ce esti dispusa sa faci pentru frumusete

Daca unele nu au nimic impotriva sa poarte corsete chinuitoare, altele sa suporte tocuri impresionant de inalte, unele sa se chinuie la tratamente cosmetice sau estetice in Japonia femeile depasesc aceasta limita. Pana nu demult linia palmei care se spune ca defineste destinul unei persoane era interesul pentru o operatie pentru a evita un destin defavorabil mai nou exista si metode pentru redefinerea nasului. Desi nu se ajunge la bisturiu tocmai procesul pe termen lung este acela care aduce o provocare cu marea miza cea de redefinire a frumusetii feminine.

Dispozitivul in cauza necesita sa fie purtat la propriu cel putin 20 de minute in fiecare zi. Costa 30 de lire si se spune ca poate sa modifice structura nasului pentru ca acesta sa ajunga la un standard de frumusete. Practic se introduc in amebele nari doua parti, cu alte doua pe laterale. Se numeste Hana Twin Nose si aduce o alternativa la chirurgia plastica ce nu incanta pe toata lumea si in plus care aduce dezavantajul durerii si al bugetului necesar. Se crede ca un astfel de dispozitiv ar putea sa intareasca baza nazala. In timp desigur, dara daca se foloseste cu sfintenie sansele nu sunt departe de a se realiza.

Daca acest lucru este considerat de unii si unele oarecum stupid sau surprinzator atunci cu siguranta ce urmeaza va intrece asteptarile. Asta pentru ca Japan Trend Shop a lansat un dispozitiv ce se leaga de nas si zonele din laterlale gurii pana dupa urechi. Se crede ca acesta poate sa corecteze sau sa stopeze ridurile ce au ca si cauza expresiile fetei. De asemenea o alternativa la chirurgia plastica, la metodele mai dureroase.

Se pare ca am depasit vremea cand femeile isi aplicau masti ciudate pe fata la lasarea serii. Acum avem masti la propriu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *