Ce fac gresit barbatii- top greseli de sanatate

Se spune ca femeile sunt mai responsabile din fire. Desigur, asta se va dovedi pana la proba contrarie. Cert este ca intr-o lume dominata, chipurile de ei, ajung sa se creada poate ca prea increzatori in nivelul lor de sanatate. Nimic bun din asta de vreme ce au nevoie de mai multa atentie.

Ajungem la concluzia ca suntem atat de diferiti si prin prisma faptului ca nu avem prea multa grija de propria stare de bine. Ori cand vine vorba de reprezentantii masculini acestia au numeroase minusuri din varii puncte de vedere. Iata o lista ca un top al greselilor pe care le fac:

  1. Nu se autoexamineaza.Nu tine de o jena caci este propriul corp si de vreme ce stim sa punem punctul pe “i” avem mai multe sanse sa depistam o problema. Si asa cand intarziem in mod normal vizita la medic se ajunge la un tratament mai greoi sa nu tina cont de autoexaminare inseamna sa isi limiteze optiunile de diagnosticare precoce.
  2. Nu isi aplica crema solara. Desi pare sa fie  un lucru banal de care nu au nevoie crema solara ar putea sa fie protectia ta ca pe termen lung sa nu dezvolti o forma de cancer de piele. Insa acestora li se pare stupid sa faca asta si nu dedica cateva minute unei astfel de preocupari.
  3. Nu merg la medic la timp. Si asa cand dau de o raceala se vand invinsi si li se pare atat de greu sa treaca peste vizita la medic doar de curtoazie este de fapt ceva prea rar intalnit mai ales in randul barbatilor.
  4. Socializarea lor de cele mai multe ori inseamna servirea unui pahar de bautura. Este din nou o chestiune ce se transforma usor intr-o obisnuita proasta, ce duce la un consum tot mai mare de alcool. In plus, acelasi obicei aduce si un risc mai mare de a acumula kilograme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *