Ce faci daca te bat pantofii

Tocmai ti-ai cumparat o pereche de pantofi pe care ii iubesti si iti plac din tot sufletul, insa nu poti sa ii porti linistita pentru ca acestia te bat atunci cand te incalti cu ei. Nu poti indura durerea ingrozitoare si nici nu poti sa umbli desculta. Ce poti face ca noua pereche de papuci sa iti vina exact cum ii venea pantoful Cenusaresei?

In primul rand, ai putea sa apelezi la un cizmar care iti poate pune papucii pe un calapod pe un timp de doua zile iar acestia se vor largi si vei putea sa ii porti linistita. De asemenea, poti umple doua pungi cu apa si sa le bagi in interiorul pantofilor, apoi, pune pantofii in congelator. Datorita temperaturilor scazute, apa va ingheta si va prinde forma in papuc.

De asemenea, poti incalta papucii tai preferati cu o pereche de sosete de lana, groase, iar apoi foloseste uscatorul de par pe o treapta de caldura mai mare, indreptand feohn-ul catre zona pantofului care te incomodeaza cel mai tare. Cu siguranta pantofii tai se vor largi. O alta metoda ar fi aceea sa ungi pantofii cu crema de maini sau de corp acolo unde acestia te bat.

Pune niste comprese cu spirt si poarta-i prin casa. Spirtul va face ca pielea pantofilor sa se muleze mai bine pe picior. Uda-i din abundenta, incalta-i si lasa-i sa se formeze dupa piciorul tau in timp ce ii porti prin casa.

Indiferent de metoda pe care o vei alege pentru a putea incalta pantofii care te strang sau care te bat, este foarte important sa iti ingrijesti in permanenta picioarele si sa apelezi la metodele naturiste care pot preveni instalarea varicelor.

Tine minte ca ar trebui sa iti poti toate perechile de pantofi pe care le ai, prin rotatie. Nu te seta doar pe o anumita pereche de papuci, pentru ca s-ar putea sa te simti mai bine desculta decat incaltata cu perechea preferata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *