Ce poti face cu o lingura si tine de trucuri pentru frumusete

Nu am avut dintotdeauna mijloace prin care sa ne intretinem frumusetea. Bunica folosea mierea pe post de crema, acum avem cosmetice frumos ambalate care uita insa de ce inseamna naturalul. Si mai ales cand pretul se adauga in lista de nevoi nu strica sa te gandesti si la alternative. Spre exmeplu ce crezi ca poti face cu o lingura? Nu este vorba de a folosi o crema sau o “unealta” pentru mastile de ten. O lingura poate deveni un truc pentru frumuste. Tine de inventivitate?

  1. Lingura pentru cearcane si ochi umflati. Nu, nu este o lingura speciala pentru asta. Nu trebuie decat sa o racesti considerabil, in frigider sau alaturi de gheata si sa o aplici pe ochi. Are acelasi efect ca si castravetele sau cremele speciale pentru aceasta zona. Efectul? Iti va reduce inflamatia ce se datoreaza oboselii, roseata ochilor, imbunatateste circulatia in aceasta zona astfel ca pungile sub ochi sau cearcanele se pot diminua.
  2. Daca pentru primul truc nu trebuie sa faci mare lucru decat sa aplici lingura pe ochi cand vine vorba de gene ai ceva de lucru. Cu linia acestui “instrument”poti sa iti curbezi usor genele, ca si cand ai folosi un cleste special pentru asta. Urmeaza rimelul si efectul deosebit de gene curbate si atragatoare. Nu trebuie sas
  3. Nu in ultimul rand si poate cu o mai apropiata arie de folosire fata de ceea ce in mod normal este lingura poate deveni sursa ta de creativitate cand incerci sa iti combini culorile de ruj. Nimic mai simplu decat sa combini rujurile, sa aplici caldura, o flacara sub lingura si sa topesti totul pana cand se combina. Cate femei nu au incercat cel putin o data sa combine culorile de fard sau luciu?

Una peste alta pentru acele femei care isi cauta in orice o posibilitate de a-si indeplini ritualul de frumusete metoda “lingura” este doar un prim exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *