Ce poti face dupa moarte

O data cu modernul ce apare in vietile noastre si pe care il imbratisam caci urmam cursul societatii si a integrarii aici apar si tot felul de idei ce schimba clasicul. Dupa moarte toul se incheie si doar amintirea celui drag ramane vie. Asta ar crede cei care inca merg pe ideea clasica cac in stil modern poti sa iti exprimi dorinta ca cei ramasi sa te transforme in diverse lucruri.

Suna ciudat insa este pentru unii o modalitate de a deveni parte din mediu, mai aproape de cei dragi. Asocierea inseamna o forma de apreciere pentru cel care nu se mai afla in lumea pamanteasca. Si in numele unei astfel de dorinte au aparut tot felul de afaceri de profil care sa implineasca ultimele dorinte. Cum ar fi sa devii un copac? Folosindu-se cenusa se face un amestec cu seminte de un anumit soi pentru ca mai apoi practic sa devii copacul in sine, parte din el. Insa pentru asta urmasii tai ar trebui sa plateasca 200 de dolari si sa aleaga tipul de copac.

Cei opulenti si care fac o apreciere in pietre pretioase pot sa aleaga varianta diamantului. Il vei purta cu mandrie si placere sau poate fi ceea ce urmeaza o traditie in familie prin a pastra diamantele. Si o firma care sa se ocupe de asta nu se rezuma doar la cenusa umana care sa o transforme in diamant ci si pentru animalele de companie. Pentru o astfel de fita in functie de alegere poti plati de la 2,500 si pana la 20,000 de dolari.

Pentru pasionatii de muzica un astfel de plan ar putea viza transformarea cenusei intr-un disc de vinil. Acesta poate fi cu un continut de melodii specifice cazului sau caracterisitice pentru persoana in cauza, cu vocea acesteia, totul la un pret ce variaza in jurul sumei de 3,000 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *