Ce sa nu-i spui partenerului

Ce-i drept nu exista o lista a lucrurilor pe care sa le faci sau nu in cuplu. Altfel ai trai dupa reguli ce te limiteaza. Insa in egala masura conteaza ca partenerul sa nu fie bombardat de intrebari stupide sau culmea de acele intrebari la care de fapt te amagesti si nu ai dori sa auzi raspunzul.

Barbatii vor da bir cu fugitii cand vor auzi de:

  1. Cina in familie. Mai ales cand este vorba de prima intalnire de acest gen. Daca lucrurile nu decurg de la sine si fortezi nota s-ar putea sa te trezesti cu un barbat speriat. Pentru ca acest pas demonstreaza seriozitatea si planurile de viitor. Poate ca el nici nu s-a gandit la asta.
  2. Mai mult timp impreuna. Psihologic vorbind femeile se cred intr-o relatie mai repede decat un barbat. Acestea pretind ca totul este serios cand in mintea unui barbat inca exista etapa de dating. Asa ca ar putea crede ca il sufoci si ca ii mananci timpul si asa scurt.
  3. Dorul si iubirea. Nu spune nimeni sa nu faci ceea ce simti insa cand abia daca stii unde sta tu sa i te confesezi cu cuvinte mari este de speriat. Va crede ca deja ai pus mana pe el. Va considera ca deja te-a acaparat si nu mai are nimic de cucerit.
  4. Despre copii. In faza in care inca va cunoasteti este normal sa ai curiozitati. Insa cand se ajunge la discutii de familie si mai ales de copii pentru el este cert ca tu faci casting pentru asta. Relatia si familia de fapt se construieste in primul rand intre cei doi nu plecand de la ideea de nevoie de acel cineva care sa faca un copil.

Nu pune in anonimat relatia insa nici nu te obosi sa te expui prea mult. Expectativa chinuitoare ar putea fi tocmai cheia succesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *