Ce sfaturi sa urmezi pentru un corp perfect

Exista numeroase diete si sfaturi despre ce trebuie sa faci pentru un corp perfect. Unii ar spune ca fara moderatie nu ai cum sa ajungi la efectul dorit. In realitate tine de mai mult decat asta. Asa se face ca miciile detaliile ajung sa faca marea diferenta si in numele acestora tine cont de:

  1. Nu evita gustarile. Sunt si cei care afirma ca a manca putin si des reprezinta cheia succesului. Cu toate acestea tine cont ca nu trebuie sa depasesti gramajul de un maximum de 200 de calorii. Asa ca pentru a evita sa simti senzatia de foame, de a manca cu pofta la orele de masa si de a te ingrasa mai repede consuma gustari intre mese. Poate fi un fruct, o salata, alimente dietetice in primul rand.
  2. Nu uita de consumul de apa. O mare greseala pe care multi o fac este sa confunde setea cu mancarea. Si din nou ajungem in punctul in care ar trebui sa eviti sa iti fie sete, sa simti deja acea senzatie. Insa cum nu este indicat sa bei multa apa dintr-o data pentru ca la fel de repede o vei si elimina bea putin si des.
  3. Trebuie sa tii cont de probiotice. Nu numai in perioadele in care consumi antibiotice ci in general pentru ca acestea ajuta la un sistem digestiv bun, la imunitate de asemenea, accelerand eliminarea toxinelor din organism. In numele acestei nevoi trebuie sa consumi multe lactate, iaurturile fiind bogate in probiotice.
  4. Evita alcoolul. Poate ca nu iti dai seama insa printre altele efectul de alcool asupra organismului este acela de a stimula apetitul. Asa ca vei manca mai mult si cu mai multa pofta. In plus cocktail-urile contin multe calorii deci ai toate sansele sa fii predispus la ingrasare.

Si clar consumul de calorii conteaza si el avand in vedere ca lipsa efortului fizic si un consum mare de calorii te duce in punctul in care te poti ingrasa foarte usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *