Ce si cum fac femeile mai bine decat barbatii

Va exista mereu o lupta pentru suprematie intre femei si barbati. Vor exista mereu teorii cum ca unii sunt mai buni decat altii. Desi intr-o oarecare masura este o egalitate si pana la urma fiecare in parte are avantajele sale se completeaza si se echilibreaza situatia cu fiecare aspect al vietii. Insa incepem prin a constientiza ca si femeile au un plus fata de barbati.

  1. Femeile fac mai putine accidente mortale. Si mai cu seama supravietuiesc in urma unor astfel de intamplari. Asa arata studiile conform carora femeile scapa din situatii de acest gen in proportie de 70% fata de barbati. Si chiar daca sunt cu usoare minusuri in a conduce acestea sunt totusi mai prudente.
  2. Femeile traiesc mai  mult. Studiile arata ca fata de barbati femeile traiesc cu pana la 10 ani mai mult. Desi nu este o regula generala exista totusi o diferenta notabila in acest sens.
  3. Femeile se dezvolta mai frumos. De-a lungul timpul femeile isi arata frumusetea in toate formele ei si imbatranesc frumos. Specialistii spun ca spre deosebire de femei barbatii sunt cei care fie raman la fel fie pur si simplu se schimba prea putin in timp.
  4. Sunt mai responsabile. Au grija de ceea ce mananca si asta si pentru ca de-a lungul timpului ajung sa fie mame si au grija de o faptura ce o nasc. Fata de barbati care nu se gandesc atat de mult la acest aspect si mai ales pe termen lung responsabilitatea femeilor in privinta obiceiurilor si a modului in care se alimenteaza le salveaza si pe termen lung in viata.
  5. Femeile au mai multe sanse de a absolvi tot felul de scoli. Desi si barbatii tind spre asta studiile arata ca femeile au o mai mare disponibilitate si mai multe sanse pentru a urma un astfel de curs al vietii profesionale si de formare.

1 thought on “Ce si cum fac femeile mai bine decat barbatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *