Ce te avantajeaza la un interviu

Cand mergi la un interviu trebuie sa tii cont de faptul ca orice detaliu conteaza. Nu spune nimeni ca trebuie sa te transformi si ca trebuie sa iti iei o masca insa limbajul non verbal conteaza si el. Cand vine vorba de tinuta culorile conteaza si ele caci vor exprima ceea ce prin cuvinte nu faci sau culmea vor fi chiar o completare din acest punct de vedere.

Ce te avantajeaza la un interviu ar putea fi culoarea galbena. Sau de ce nu un mov placut. Aceste culori exprima creativitatea unei persoane si mai ales pentru acele posturi unde elementul de creativitate este musai ai putea fi in avantaj. Nici albul nu este de neglijat; conform specialistilor se pare ca albul este cel care denota ca esti o persoana de incredere, cel in care se pot baza. O mica atentie aici insa caci ce e prea mult strica si ai putea exprima faptul ca esti cel caqre nu se supune unor ordine spre exemplu.

Negrul este adesea ales. Intrebati de ce fac asta unii spun ca ascunde anumite defecte, ca este sobru si se potriveste unui mediu office. In orice caz si aici ce este prea mult strica. Asadar, prea mult te va contura ca fiind usor pesimist, poate chiar prea autoritara si nu in orice segment de activitate te avantajeaza asa ceva.

In schimb, cand vine vorba de o tinuta gri aici exprimi faptul ca esti tipul de om care gandeste analitic. Pentru cei care opteaza insa pentru albastru in diversele sale nuante se pare ca alegerea nici ca putea a fi mai buna. Este acea culoare care aduce cele mai multe avantaje. Conform statisticilor exista mai multe sanse corelate cu cei care poarta blue la un interviu. Denota incredere, credibilitate si un spirit conservator, asta in functie si de job-ul pentru care aplici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *