Ce te oboseste si nu stii

Lucrurile din jurul tau ar putea fi sursa ta pentru starea psihica pe care o ai. Crezi sau nu se pare ca anumite detalii si chiar si obiceiuri sunt si cele care se pare ca iti pot dauna in cele din urma. In astfel de conditii nu mai este la fel de apreciata lumea moderna si trendurile sale.

Din lista acelor lucruri care te obosesc si psihic si fizic si nu iti dai seama de asta se numara:

  1. Muncesti intr-un mediu murdar, dezordonat. Asta pentru ca iti da acea impresie ca ai mereu ceva in plus de facut, ca acea maimuta care sa sta in spatele tau mereu. Asadar, prefera sa iti incepi treaba cu accent pe modul in care arata biroul tau si tot ceea ce este in jurul tau.
  2. Nu te desparti de tehnologie. De la tablete la telefoane orice este in jurul tau de acest gen si te tine practic conectat mereu inseamna un plsu de oboseala. Si nici macar noaptea nu te poti odihni cum trebuie in aceste conditii. Asadar, ajungi in punctul in care mica sursa luminoasa, mica lumina led sa fie cea care sa iti intrerupa somnul si sa nu te lase sa te odihnesti cum trebuie.
  3. Muncesti in timpul liber. Nu degeaba exista concedii; ai nevoie de timp liber ca de aer pentru ca suprasolicitarea este cea care te epuizeaza prea mult si duce chiar si la boala. Pe fond de stres ajungi sa te imbolnavesti si mai tare sau sa iti accentuezi anumite stari.
  4. Cafeaua este si ea o sursa de oboseala si asta in conditiile in care se pare ca mai ales inainte de somn asta te va tine treaz, de unde si orele de somn ce nu le implinesti. Una peste alta iti obisnuiesti organismul sa fie mereu lenes si sa depinda de un anume factor pentru a putea functiona cum trebuie.

In care din aceeste situatii te incadrezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *