Cele mai linistite tari din lume pentru un concediu de vis

Un concediu de vis este un moment din viata in care te gadnesti cum sa te bucuri de ceea ce te inconjoara, de calm, confort, relaxare si bineinteles iubire si inspiratie. Aparte de aceste considerente vei dori cu siguranta sa te numeri printre cei mai iubiti oameni din lume.

Daca vrei sa ai parte de calatorii in intreaga Europa, atunci nu ezita sa apelezi la firma de transport persoane si colete Nicktrans, ce iti asigura drumetii in perfecta siguranta si confort, pentru ca tu sa ajungi cat mai rapid la destinatia de vis.

calatorie cu nicktrans

Stii de ce tarile urmatoare sunt cele mai pasnice din lume?

Pentru ca incepand cu anul 2007 Indicele de Pace Global a fost aplicat si masurat pentru fiecare regiune, menite sa militeze pentru masuri sigure de aparare si protectie a cetatenilor.

austria

Austria este tara cu o mica iesire la mare, dar castiga un loc fruntas in topul celor mai pacifiste tari din lume. Din moment ce razboaiele mondiale au luat sfarsit, Austria este tara ce isi permite sa isi protejeze cetatenii si sa se preocupe de buna stare a acestora, oferind si peisaje, dar si orase si arhitecturi unice, spatii de joaca si de relaxare in dimensiuni mari, dar si centre de cumparaturi si cluburi de noapte.

austria

La urma urmei, daca vrei sa gasesti mai multe motive pentru a vizita Austria, rezerva-ti un bilet de autocar cu Nicktrans si o sa te bucuri de tot ceea ce iti trece prin cap in cele cateva zile de vacanta ale tale.

nicktrans in austria

Danemarca este a doua tara din lume catalogata cea mai pasnica, deoarece a devenit cel mai bun loc de a trai.

Danemarca, ca si natiune, prefera sa se concentreze pe rezolvarea problemelor economice, dar si pe oferirea unui mediu autentic cetatenilor, uitand de implicarea in probleme diverse de armata sau conflicte politice.

danemarca

Personal, imi doresc sa ajung la Copenhaga si sa studiez viata celor de acolo. Sunt destul de sigura ca si altii ar spune la fel ca si mine despre aceasta tara.

danemarca

Portugalia se numara si ea printre tarile cele mai calme din Europa, insa, ai fi surprins sa afli de ce anume aceasta tara este atat de linistita. Desi este tara membra UE si fondatoare a Sistemului Monetar European, Portugaia are una din cele mai bune economii ale lumii si se preocupa constant de cresterea PIB-ului.

portugalia

Mediul de viata al portughezilor este destul de simplu, arhitecturile sunt valoroase, constructiile de case iti vor atrage orice privire si natiunea te va incanta cu o multime de locuri de joaca, cluburi, teatre, opere sau cladiri culturale.

Cu Nicktrans ajungi si mai aproape de aceste destinatii de vis si te asiguri ca ai parte de unele din cele mai placute concedii si vacante, acolo unde si securitatea primeaza ori de cate ori mergi si cu proprii copii spre o destinatie de relaxare totala.

 

Blogger: Ankez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *