Concertele verii aduc mari artisti in Romania

Incepand cu luna mai Romania va fi plina de concerte care incanta toate gusturile. A inceput deja sezonul estival, distractia e in toi iar cand vine vorba de muzica buna, de entertainment un concert cu muzica live, admiratia fata de o anumita trupa si gen de muzica iti fac bucuria unui timp calitativ pe care poti sa il petreci in acest mod.

In perioada 12-19 mai la Sibiu impatimitii jazz-ului pot sa isi faca placerea genului muzical delectandus-se cu artisti de la Omar Sosa la Richard Galliano in cadrul festivalului. The Beatles interpreted by Bucharest Symphony Orchestra va incanta bucurestenii pe 13 mai. Insa pe departe cele mai asteptate concerte vor fi cele ale trupelor straine de succes. Depeche Mode va concerta pe 15 mai la Arena Nationala, iar a doua zi Michael Bolton va umple Sala Palatului.

Luna mai este una total rezervata unor concerte rasunatoare astfel ca pe 25 mai este programat la Romexpo Andrea Bocelli. Spre sfarsitul lunii cateva concerte folclorice vor incanta pe cei nostalgici si cu preferinte pe ritm de populara. Deja multe dintre biletele puse la dispozitie pentru aceasta lista de concerte sunt epuizate semn ca romanii asteapta cu sufletul la gura marea zi.

Continuand cu luna iunie Deep Purple va concerta pe 7 la Cluj, iar Patricia Kaas si-a anuntat venirea in Iasi pe 19 iunie si pe 25 la Cluj. Sting va fi prezent in Romania in iulie (31) la fel ca si Rammstein. Nici august nu este o luna lipsita de ritmuri antrenante caci Joe Cocker este doar unul din numele sonore de amintit care va urca pe scenele romanesti.

Biletele se gasesc foarte usor pe internet si stiind popularitate unui artist sau trupa graba ar fi necesara. Se epuizeaza atat de repede si chiar daca prin eforturi vei mai gasi locuri libere pretul poate face diferenta dar si locul anume in sala. Una peste alta asteptam cu nerabdare fiecare concert in parte care ne va mangaia sufletul si ne va incanta privirile si auzul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *