Consum scazut de apa in fiecare casa

Fiecare proprietar de casa se preocupa mai mereu de facturile de intretinere, cele de la electricitate si implicit de bugetul pe care il are alocat pentru hrana, vestimentatie si supravietuire. Se prea bine stie ca Romania nu este in topul statelor cu o situatie economica buna, dar aest lucru nu inseamna neaparat ca nu trebuie sa ne cream singuri un confort sporit in casa in care locuim.

Se pune mereu diferenta de ce un vecin de al nostru are mai putine cheltuieli, de ce are un consum mai mic de apa si implicit cum se descurca cu plata facturilor. Ei bine, un consum mic de apa se datoareaza si unei strategii inteligente a sistemului de instalatii sanitare si termice al casei, optand de multe ori pentru schimbarea instalatiei, montarea unei centrale termice sau pentru montarea unor apometre de apartamanet de o clasa superioara la preturi avantajoase, regasite in magazinele specializate.

Shop Einstal – magazinul instalatiilor puternice

De exemplu, un amic de al meu a gasit apometre de apartament clasa c preturi accesibile, incat a optat pentru modernizarea intregului sistem de incalzire al casei, reusind sa beneficieze si de o reducere considerabila la suma finala a produselor achizitionate. Astfel, consumul sau de apa s-a diminuat considerabil si implicit facturile au scazut de la luna la luna.

Ce este drept, consumul de apa variaza si in functie de sensibilitatea tevilor si a conductelor sistemului, astfel ca fiecare apometru inregistreaza cantitatea de apa care se utilizeaza in locuinta. In cazul in care robinetul sau un fiting are probleme si apa continua sa se scurga, atunci cu siguranta cifra consumului de apa va fi mai mare. De altfel, orice pierdere de apa de la subsolul blocului care nu este sesizata si verificata este un real indiciu pentru facturile mari constatate.

Shop Einstal este magazinul care se pliaza pe cerintele consumatorilor si ale clientilor si ofera o gama variata de produse pentru casa si nu numai, de la centrale termice, boilere, vas de expansiune, prelungire aerisire centrala, insa si tot felul de fitinguri si accesorii pentru instalatiile sanitare si cele termice.

Montarea apometrelor clasa C

Apometrele de locuinte se incadreaza in mai multe clase cu precizie, A, B sau C si necesita o instalare corecta, lucru care vine in ajutor odata cu chemarea unui specialist. Fiecare apometru de baie sau bucatarie necesita un debit de apa, in functie de nevoile consumatorilor. De aici, multe apometre de apartament clasa C va inregistra un consum de apa mai mic sau mai mare daca se utilizeaza apa zilnic in bucatarie, insa va inregistra un consum de apa mai mare daca este utilizat in baie.

De altfel, facturile la apa tin cont si de numaurl de membri ai familiei. In acele locuinte unde sunt numai 3 membri si facturile de intretinere vor fi mai mici, insa, acolo unde sunt peste 6 membri facturile vor avea tendinta de crestere, mai ales in lunile de vara, cand debitul de apa este cu mult mai mare decat iarna.

Astfel, magazinul shop einstal ajuta pe fiecare sa se bucure de un consum redus de apa si sa se bucure de o modalitate de a economisi pentru alte nevoi umane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *