Controleaza-ti temperatura din casa de la mare distanta

Cu totii stim cat de inconvenabile, din punct de vedere financiar, pot fi acele situatii in care suntem constransi sa plecam de acasa si sa lasam termostatul pornit, cu scopul ca atunci cand ne intoarcem, sa gasim locuinta la fel de bine incalzita ca si in clipa dinaintea plecarii. Intr-adevar, nu ne putem intoarce in frig, dar nu-i deloc convenabil in ceea ce priveste factura ce urmeaza sa ne fie emisa.

Probabil ca multi dintre voi nu stiati despre existenta acelui termostat controlat prin internet – asa-i? Ei bine, aflati ca tehnologia a avansat enorm, intrucat a fost posibila realizarea unui astfel de aparat extrem de util. Avand un astfel de sistem instalat in casa, vei putea pleca oriunde, fara a-ti mai face nici o grija – indiferent de perspectiva din care privesti. Te poti duce linistit in excursie, iar apoi, inainte de a te intoarce acasa, nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa setezi nivelul temperaturii pe care ti-l doresti.

            Poti controla temperatura din orice camera? – In mod cert… DA!

Categoric! Noile termostate aparute pe piata sunt extrem de bine proiectate, oferindu-ti posibilitatea de a detine controlul absolut asupra temperaturilor din fiecare incapere a locuintei tale. Mai intai, pentru a realiza cu succes acest lucru, trebuie sa cunosti modul in care functioneaza acest sistem. Semnalele prin intermediul carora este ceruta caldura si care sunt emise de catre termostatul controlat prin internet, pleaca spre capul termostatic, care raspunde in mod automat cererii, deschizand in cele din urma robinetul cu scopul de a duce la bun sfarsit comanda. Simplu si eficient.

Unui asemenea termostat ii poate fi atribuita o zona de incalzire prin pardoseala sau maxim 3 capete termostatice, care, de regula, sunt montate pe 3 radiatoare diferite. Totusi, sa nu uitam faptul ca un astfel de sistem trebuie sa contina si un coordonator de tip CO10RF. In total, noul tip de sistem iT 600 poate gestiona temperaturile intr-un numar de pana la 30 de zone de incalzire.

            De unde poti achizitiona un asemenea sistem?

Luand in considerare faptul ca aceasta minune inginereasca a fost introdusa destul de recent pe piata, exista un singur distribuitor in Romania care sa furnizeze asemenea termostate controlate prin internet – Salus Controls. Acceseaza chiar astazi platforma online www.saluscontrols.ro si descopera-le intreaga gama de produse.

Avand in vedere faptul ca Salus Controls distribuie si comercializeaza pe piata doar propriile brand-uri de termostate si sisteme de energie regenerabila, putem deduce cu usurinta faptul ca cei de la www.saluscontrols.ro sunt dedicati misiunii de a usura vietile tuturor clientilor.

            Simplitate, Expertiza si Valoare – Principiile de baza Salus Controls

Simplitatea, expertiza si valoarea reprezinta bazele activitatilor desfasurate de catre Salus Controls, mandrindu-se cu un portofoliu vast de reusite pe domeniu, toate fiind duse la bun sfarsit in cel mai profesionist mod posibil.

Acestea fiind spuse, nu iti mai ramane decat sa accesezi platforma online Salus Controls si sa iei legatura cu unul dintre operatorii lor telefonici cu scopul de a primi mai multe detalii despre importanta achizitiei pe care urmeaza sa o faci.

1 thought on “Controleaza-ti temperatura din casa de la mare distanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *