Copii din silicon si cum se avanta romancele sa se “joace”

Industria jucariilor a depasit ceea ce pana acum stiam despre lumea papusilor. Acum au si un miros aparte care sa imite pielea de bebelus, o textura aparte si per total intreaga imagine inseamna o asemanare tot mai mare fata de realitate.Au fost numeroase situatii cand in misiuni de salavare astfel de bebelusi au fost salvati mai intai de toate fiind confundati ce cei reali. Si pe cat de greu de crezut pe atat de multe romance aleg sa investeasca in aceste papusi.

Psihologic vorbind tine de cei care poate ca nu pot face copii proprii. Motivele sunt diverse si tin fie de cei care deja au crescut, de femei dornice de a fi mame insa nu au partener, de cele care au pierdut unul si tot asa. In fiecare caz tine de anumite motive care le face pe femei sa realizeze ca investitia si atasamentul fata de astfel de papusi se dovedesc a fi salvatoare pentru unele.

Preturile nu sunt de neglijat nici ele caci se pare ca depasesc preturile clasice. Unele pot ajunge chiar si la peste 200 de euro. Insa pentru cele care isi gasesc parca alinarea in astfel de jucarii este un pret de nimic. Asa se face ca unele au deja colectii caci unii bebelusi sunt de plimbat, altii perfecti pentru momentul de baie si tot asa. Ba mai mult decat atat, unele se comporta normal ca si cand ar fi vorba de bebelusi adevarati, ii scot la plimbare si au o garderoba a lor.

Ce spun specialistii. Poate ca pentru o perioada de timp o astfel de alegere ajuta, alina si regleaza un nivel psihologic stricat in urma unor aspecte diverse. Insa pe termen lung asta nu are de ce sa ajute pentru ca se creeaza un univers paralel in care femeile se transforma in mame false.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *