Cu picioarele pe pamant sau la inaltime

Femeile adora pantofii cu toc. Sunt eleganti si in egala masura potriviti pentru diverse ocazii, un plus pe care il au sa se deosebeasca in multime. O data cu asta vine si nevoia de a invata sa fii echilibrata caci pentru inceput orice tip de toc poate da batai de cap. Insa corelata cu acest obicei este si echilibrul in viata. Suna ciudat insa pentru acele persoane care poarta tocuri exista o mai mare grija de a economisi bani.

Nu se refera la investitia facuta in pantofi, nu are legatura cu a fi cu picioarele pe pamant ci dimpotriva vine cu un aspect ce defineste personalitatea, aceea de a fi cumpatata. Exista chiar si studii in acest sens care demonstreaza ca acele femei care in general poarta tocuri sunt cu o grija pentru buget, cantaresc de doua ori o situatie pana a se dedice ce anume sa cumpere, daca merita. Studiul realizat la Brigham Young University arata ca exista o corelatie intre pantofii cu toc si shoppingul.

Studiul nu a intentionat sa scoata la iveala adevaratele motive pentru care o femeie ar purta tocuri caci devine irelevant insa se noteaza o legatura intre aceast preferinta in plan estetic si deciziile pe care le ei cu privire la voata de zi cu zi. Si explicatia este una simpla pana la urma. Sa poti purta pantofi cu tocuri inseamna si o rabdare pentru inceput pentru a putea sa-ti tii echilibrul astfel ca in viata ta situatiile ce se impun cu nevoia de a alege, de a decide isi vor gasi acelasi mod de rezolvare. Practic te vei gandi mai mult pentru a lua cea mai buna decizie.

Si nu numai mersul pe tocuri este benefic pana la urma pentru buget ci si alte activitati care sa conteze in ceea ce priveste nevoia de a fi echilibrat. De la orele de yoga si pana la mersul cu liftul sau statul intr-un picior se inscriu in aceasta lista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *