Culorile din jurul tau

Se spune ca pentru acei suferinzi plantele au puteri de vindecare, chiar daca se refera numai la influenta psihica. Se spune de asemenea ca exista efectul de placebo care ne ajuta sa trecem mai usor peste dificultati. Desigur, nu trebuie sa negam o putere de acest gen doar ca si el conteaza. Ori cand vine vorba despre culori se pare ca exista si aici corelatii cu anumite aspecte.

Iata ce spun culorile din jurul tau:

  1. Intr-un mediu business acolo unde iti arati calitatile in munca se pare ca nuanta rosie este de natura sa exprime pozitivismul si nu numai, pasiunea si creativitatea. Insa, intr-un moment caracterizat de lipsa calmului se pare ca acelasi rosu este cel care te induce in eroare prin simplul fapt ca exprima agresivitatea si nu numai. Poti fi considerat la un moment dat agresiv sau chiar si dominator, cel care incearca sa se impuna chiar si cand nu este cazul.
  2. Portocaliul este cel care te arata ca fiind sociabil si independent. Daca e sa ne gandim la cazul opus este se pare expresia faptului ca esti prea mandru, ca esti superficial si chiar si negativist. Unii te vor interpreta ca si superficiali.
  3. Galbenul in schimb este clar expresia celor joviali, celor care au exuberanta, care emana energie. De asemenea, poate fi si acea culoare care te arata ca fiind critic, las, incapabil de anumite sentimente. Si la asta se adauga si ceea ce tine de impulsivitate: chiar daca se spune despre tauri ca vad numai rosu in fata lor cand se enerveaza se pare ca si cei care au stari nervoase de regula sunt corelati cu nuanta galbena.
  4. Negrul, celebru negru de altfel este cel care te caracterizeaza ca fiind elegant insa nu numai. In sens negativ te poti contura ca fiind cel fara urma de pozitivism.

Exact ca un curcubeu, culorile si semnificatiile lor sunt diverse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *