Cum iti faci ziua mai buna

Ai tot auzit povesti de genul “norocul ti-l faci cu mana ta” si cum suntem direct raspunzatori pentru ceea ce ni se intampla. Este perfect adevarat sa crezi ca una din zile este pur si simplu impotriva ta. Insa chiar si cea mai urata zi pe care o incepi poate continua intr-un stil mai bun cand stii cum sa intorci “norocul” in favoarea ta.

  1. Somnul este esential si mai cu seama pentru ca avem nevoie de cel putin 6 ore de somn pe noapte ai dori sa fii compelt odihnit pana cand sa iti faci prognoze de stare. In plus conteaza foarte mult sa respecti un program de somn, spre exemplu sa adormi la aceeasi ora si nu in cele din urma sa fie vorba despre un loc linistit si intunecat acolo unde iti vei petrece orele de somn.
  2. Practica orice tip de sport. Ai grija de inima ta, de nivelul de colesterol, de greutate si nu in cele din urma de sistemul imunitar. Beneficiile sportului toata lume ale stie sau ar trebui; la asta se adauga si faptul ca ai un mod constructiv de a petrece timpul liber deci clar, ar nevoie de el in viata ta.
  3.  Bucura-te de ciocolata. Aceasta se presupune ca iti tine inima si ritmul sau sanatos si dicolo de efectul ce nu il poti vedea imediat pana la urma se numara beneficiul ce vine din energia pe care o vei primi si nu in cele din urma starea de bine pe care o capeti- cand consumam ceva dulce creierul percepe totul ca o recompensa si astfel hormonii starii de bine se accentueaza.
  4. Mediteaza. Cand iti vei asculta gandurile interioare poate ca vei gandi mai profund. Si dincolo de asta tine de nevoia de a te linisti si a oferi organismului tau un ritm bun in ceea ce priveste modul in care se oxigeneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *