Cum sa aduci vibe casei tale

Ai intrat vreodata intr-o casa frumos amenajata, care intr-adevar iti spuna ceva? O casa unde vezi ca toate lucrurile sunt intr-o armonie deplina si stau la locul lor, asfel incat sa creeze un echilibru? Oamenii trebuie sa-si creeze astfel de locuri unde sa simta ca totul are culoare, iar casa sa dea senzatia ca este plina de culoare.

Daca doresti sa creezi un mediu inedit in casa ta, acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i faci:

Incepe prin a face curatenie in toata casa. Cand faci curat si organizezi totul, poti gasi lucruri care iti vor capta atentia din nou, iar in felul acesta vei incarca mediul din casa. Uita-te la tot ce ai nevoie, iar lucrurile care iti sunt in plus le poti da altcuiva. Ai obiecte vechi care pot fi donate sau utilizate de altcineva? Nu-ti fie frica si nici nu te simti vinovat ca le dai mai departe, acesta este ciclul vietii.

Aprinde lumanari parfumate sau uleiuri de camera, deoarece mirosurile relaxeaza si cresc vibe-ul locului. Toate lucrurile sunt facute in mod diferit, iar acest lucru creeaza un nivel ridicat de energie, care se poate traduce cu sentimente de calm, fericire si bunastare.

Decoreaza!! Fa-ti spatiul sa semene cu tine si personalitatea ta. De exemplu, iti poti decora casa in stil futuristic sau minimalistic, acestea fiind decoratiuni ultramoderne dar care sunt foarte relaxante. In acelasi timp, nu arunca mobila veche, deoarece poate crea un echilibru cu ideile tale, iar rezultatul poate fi unul uimitor.

Nu uita de flori. Florile sau plantele sunt minunate, frumoase si distractive si pot face un loc sa arate incredibil. Florile curata aerul si insufletesc spiritul casei. Sa fii inconjurat de flori inseamna sa aduci in casa, dar si tie, o energie ppozitiva.

In final, tot ce trebuie sa faci este sa dai drumul la muzica; muzica buna, instrumentala sau chill, care poate tine vibe-ul si te poate calma intr-un moment mai greu din viata ta. Uita-te bine in camera ta si gandeste-te ce muzica s-ar potrivi noului cuib pe care tocmai l-ai creat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *