Cum sa alegi o rochie daca ai marimea XXL

Alegerea unei rochii elegante se face in functie de marimea fiecaruia, insa nu se uita si unele principii de calitate, marime, insa si de tipul de eveniment.

In momentul in care esti invitata la un eveniment de seara, trebuie sa incepi sa sapi adanc dupa o rochie care sa se potriveasca. Incepe intai cu propria garderoba si mai apoi cu magazinele. Aceasta poate fi o sarcina dificila, dupa cum este si tipul de eveniment si modelul de rochie pe care il vrei pentru aceasta ocazie, dar, sa stii ca sunt rochii care fac minuni cu silueta ta. Exista o serie de magazine online care te ajuta sa obtii rochia perfecta. Daca nu esti sigura cu privire la cumparaturile online, atunci poti incerca si acele magazine cu rochii din zona in care locuiesti.

De altfel, atunci cand iti cumperi o rochie de care ai nevoie pentru un eveniment, ai grija ca stii care sunt masuratorile propriului corp, pentru a gasi un model care sa se potriveasca intocmai. Aceasta potrivire se datoreaza faptului ca forma corpului nu este uniforma si in special femeile putin mai cu volum isi gasesc cu greu ceva care sa se potriveasca in zona pieptului. O idee clasica este sa optezi pentru rochiile vaporoase din talie, incat sa iti acopere zona soldurilor si sa iti evidentieze zona bustului.

O rochie neagra din catifea cu model este cea mai buna alegere in cazul in care te numeri printre cele cu o marime mai mare decat restul, tocmai pentru ca a purta negru inseamna sa porti o marime mai putin la rochii. Multe persoane de talia ta mizeaza pe rochii negre in umbre, insa nu este necesar, daca nu se potrivesc si cu tonul pielii tale. De altfel, in alegerea unei rochii, in afara de culorile stridente, este bine sa mai eviti si croielile indraznete sau decolteurile prea mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *