Cum sa iti vinzi bijuteriile handmade

Chiar daca sunt departe de a avea o valoare foarte mare intr-o comparatie cu metalele pretioase categoria de bijuterii handmade nu este departe de popularitate. Asta pentru ca sunt si accesibile la pret insa si potrivite diverselor tinute. Le poti alege intr-o larga varietate, le poti combina cu tot felul de tinute in orice moment al zilei si iti permit si creativitate in stil.

Insa cum sa te faci cunoscut din acest punct de vedere. Daca esti pe cont propriu vanzarea de bijuterii handmade ar putea sa insemne mai mult decat vanzarea clasica intr-un magazin. Iata cateva idei:

  1. Organizeaza o petrecere. Sau poate doar un motiv sa iti prezinti noua colectie, chiar daca tine numai de prieteni sau vecini. Se prea poate sa le placa si sa isi doreasca pe loc sa cumpere ceva. Partea utila tine de asemenea de faptul ca multi realizeaza aceste bijuterii chiar acasa deci nu este un efort prea mare sa bifeze si acest pas de promovare. In plus, tine cont de perioadele cheie de sarbatori pentru a organiza totul.
  2. Cauta un partener online cu ajutorul caruia sa iti vinzi marfa. Tine de profit si cu un plan bine pus la punct ai putea avea parte de un raspuns afirmativ.
  3. Participa la orice fel de targ si chiar si cand sunt cauze nobile de strangere de fonduri. Selecteaza piesele cele mai populare, adu diversitate si doteaza-te cu oglinda pentru a oferi o experienta completa fiecarui client.
  4. Poarta chiar tu aceste creatii. Una din cele mai eficiente metode sa te faci cunoscut cu gama de accesorii handmade pe care le realizezi este sa le porti chiar tu si sa fii puterea exemplului. In acest fel lumea se  va interesa direct de ceea ce vede. Nimic nu se compara cu ceea ce concret vad.
  5. Desigur, lumea de social media este una vasta si iti permite sa raspandesti mai repede orice stire despre ceea ce faci. Online este destul de simplu sa iti faci cunoscuta afacerea si talentul pentru asa ceva.

Trebuie sa vii cu ceva nou. Fie ca tine de seturi, de pietre semipretioase, de comenzi personalitate si asa mai departe trebuie sa mizezi pe ceva unic. Exista deja pe piata numerosi producatori insa unii au clar un grad mai mare de popularitate si atentie tocmai pentru ca lucreaza cu seriozitate, pentru ca nu ocolesc ofertele si mai presus de toate onoreaza totul cu sfintenie. Sa fii in locul clientului tu cum ai prioritiza pretentiile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *