Cum stii ca nivelul toxinelor este prea mare

Exista mitul conform caruia ai nevoie de o curatare a colonului din cand in cand, o cura de detoxifere cel putin o data pe an. De fapt situatia este una relativa caci a curata colonul nu este ceea ce medicii ar recomanda insa cu toate acestea mai ales cu trecerea de la perioada rece a anului cand consumam ami multe grasimi avem nevoie de o pauza in consumul de alimente care aduc un risc mai mare de acumulare de grasimi si nu numai.

Cand nivelul de toxine este prea mare organismul isi va arata lipsurile si poate fi vorba de:

  1. Epuizarea fara un motiv anume. Ar putea fi vorba si despre oboseala cronica insa la baza vei descoperi acumularea de toxine din organism care sa afecteze functionarea partii suprarenale.
  2. Mirosurile care nu le suporti. De fapt te trezesti cu o oarecare sensibilitate si asta tine in general de faptul ca ficatul acumuleaza numeroase toxine si din imposiblitatea de a le elimina aproape orice din jurul tau este greu de suportat.
  3. Durerile de cap pot  si ele fi explicate prin cumularea de toxine in organism. Stim ca mare parte din ce inseamna sistemul imunitar inseamna partea ce se afla in intestine si cand toxinele sunt la un nivel ridicat nu numai ca sistemul imunitar este afectat insa esti sensibil si durerile de cap isi fvac aparitia.
  4. Nu poti scapa de kilogramele in plus. Un blocaj din acest punct de vedere se intampla din cauza acelor toxine ce se depoziteaza in grasimile din corp ceea ce face ca si prin sport sau alte metode sa nu poti scapa de surplusul care te face sa nu mai arati atat de bine. Prin urmare trebuie sa iei in vedere rezolvarea mai intai a acestui lucru.

Atentia fata de nivelul de toxine ar trebuie sa existe si in cazul starilor de insomnie ce se repeta si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *