Cum te ajuta bicarbonatul

Femeile au mereu o nevoie de o actualizare a modului in care se ingrijesc. Stii cum se spune ca nu ar trebui sa fim dependenti de lucruri; nici nu stii cand te vei gasi in situatia in care nu vei avea la indemana posibilitatea de a urma ritualul de frumusete ca inainte. Asta nu inseamna ca ajungi la disperare.

Din bucataria ta bicarbonatul se poate dovedi o unealta eficienta pentru frumusete. Acesta te poate ajuta in varii feluri si tine de:

  1. Curatare profunda a tenului. Sau mai bine spus o exfoliere buna si pentru cele care au un ten acneic aceasta solutie este ideala pentru ca usuca foarte repede. Nu ai nevoie decat de o combinatie cu apa pe care sa o lasi sa actioneze 15 minute.
  2. Albirea dintilor. Tratamentele de acest gen se pot dovedi a fi costisitoare astfel ca bicarbonatul combinat cu cateva picaturi de zeama de lamaie formeaza o pasta cu care iti poti curata dintii. Treptat aceasta solutie albeste insa nu te gandi ca vei arata ca dintr-o revista a doua zi.
  3. Albirea unghiilor. Fumatorii au adesea aceasta problema. Insa cel mai comun caz se refera la manichiura doamnelor si domnisoarelor care dupa perioade lungi in care au folosit oja mai ales rosie sau de culoare inchisa capata o nuanta galbuie a unghiilor. Asta se poate remedia cu bicarbonat, combinat cu apa oxigenata.
  4. Petele fetei. Din cauza soarelui si nu numai petele pe ten apar si fac o diferenta de nuanta ce din punct de vedere estetic afecteaza. Acelasi tratament cu bicarbonat te poate salva, combinat nu numai cu zeama de lamaie ci si cu ulei de masline de aceasta data. Aceeasi poveste se intampla si cu pistruii.
  5. Si nu in ultimul rand bicarbonatul se dovedeste a fi un bun exfoliant si pentru pielea moarta a calcaielor. Inainte de pedichiura lasa-ti picioarele in apa calduta in care dizvoli bicarbonat si inlaturarea ulterioara a pielii moarte va fi mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *