Cum te ajuta vodca

Vodca o savurezi la petreceri, la iesiri in club insa se poate dovedi a fi un bun tratament pentru tine. Unii, mai indrazneti, ar putea spune ca este tratamentul perfect pentru mahmureala cand vorba populara “cui pe cui se scoate”. Dincolo de asta vodca este, cum spuneam, cea care te poate ajuta in varii situatii si total surprinzatoare decat consumul in sine. Si asta tine de:

  1. Tratament facial. Concret vodca va inchide porii si va face ca pielea sa fie fina si curata. Se poate folosi atat dimineata cat si seara si singurul inconvenient se pare ca este ceea ce tine de mirosul ce va persista. Insa cert este ca a incerca nu strica cu nimic si efectul astringent ti se va dovedi fara doar si poate.
  2. Tratament pentru par. In egala masura efectul astringent si de curatare se vede si pentru par. Se crede ca vodca are chiar proprietati menite sa ajute la regenerarea si cresterea mai rapida a parului, asta pe langa faptul ca il va curata profund. Nu trebuie decat sa adaugi putina vodca in samponul pe care il folosesti in mod normal. Si ai griaj sa clatesti foarte bine, utilizand si o masca sau un balsam in cele din urma pentru un tratament complex si pentru a scapa de mirosul mai putin placut al bauturii in sine.
  3. Pentru cei preocupati de igiena orala pentru a salva ceva din buget totdata vodca se dovedeste a fi din nou utila. Asa se face ca o reteta in acest fel se va dovedi la fel de eficienta ca apa de gura din comert; combina vodca cu scortisoara si lasa totul timp de o saptamana dupa care strescurat si cu adaos de apa ai la indemana o solutie optima pentru a completa igiena orala.

1 thought on “Cum te ajuta vodca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *