Cum te faci placut de ceilalti de la prima vedere

Nu exista un set anume de reguli care sa iti aduca succesul in ceea ce priveste modalitatea prin care sa te faci placut in fata celorlalti. De fapt se spune ca a fi natural este cheia. Cu toate acestea daca ne gandim mai bine avem o singura sansa la o prima impresie. Asa ca you’ll do the best doar pentru a arata ca esti cineva.

Bantuit de orgoliu sau nu pentru ca prima impresie pe care ti-o faci in ochii celor din jur sa fie si una pe placul tau tine cont de aspecte precum:

Ochelarii de soare. Nu ai nevoie de  ei asta daca nu esti la plaja. Pur si simplu se blocheaza contactul direct, ceea ce face ca tu sa arati ca esti total nepoliticos si abordezi un stil nepersonal. Aroganta este deja depasita asa ca ti-ai dori sa scapi de ei daca nu ai un motiv bine intemeiat pentru asta.

Parfumul. Necesar desigur insa cu o masura. Stii cum se spune, ar trebui sa lasi o nota subtila de parfum. Cand deja e prea mult nu faci altceva decat sa sufoci pe cei din jur. Stii cum se cand nici nu poti respira? Nu iti doresti sa faci si tu asta. De obicei persoanele care nu sunt intr-o relatie au tendinta de a face asta fara ca cineva sa le spuna, din ideea de a atrage mai mult.

Unghiile ingrijite. Un must have si nu numai pentru o prima intalnire ci si pentru fiecare zi a ta. In orice caz fa un double check pentru asta cand trebuie sa pleci la intalnire.

Mainile incrucisate sunt un semn de om slab care isi creeaza un soi de protectie de la cei din jur. Asta inseamna sa denoti ca nu iti doresti sa vorbesti despre ceva sau efectiv esti rece si indiferent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *