Cum treci peste un adulter

Se intampla atat de des in jurul nostru incat nici nu mai avem incredere in tot ceea ce ne inconjoara. Cert este ca la un moment dat ajungi la un capat de linie. Exista si viata dupa adulter, asta este cert. Doar ca depinde de fiecare in parte ce grad de suportabilitate are.

Descopera cum sa treci peste acest impas:

  1. Onestitate – nimic nu se compara cu sinceritatea a ceea ce te resimt cei doi. Clar unul este mai dezavantajat insa cu cat discuti totul reversi furia. Esti deja cu un pas inainte spre o iesire din acest tunel. Nu e musai sa fie vorba de impacare insa divortul oricum nu sterge urmele unei tradari.
  2. Siguranta de sine – cel mai greu este pentru cel  inselat. Afla ca teoria ca timpul vindeca totul chiar se aplica. Daca e sa ne luam dupa ceea ce spun cercetatorii atunci ai 11 saptamani sa iti consumi drama si apoi sa o iei de la capat. Un divort se “vindeca” in medie in 18 luni.
  3. Viata nu e o regula, dar regulile pot fi bune. Sa luam substratul a ceea ce se intampla de fapt. El sau era pleaca pentru ca acasa nu are confortul pe care il sau o multumeste. Deci de unde exista o ruptura. Asa ca stabiliti o viata la comun; poate fi si o regula de viitor intr-o alta relatie, sa nu va neglijati indiferent de situatie. O relatie nu este o relatie doar cu numele.

Desi pare greu de crezut ambele parti sunt vinovate. Pentru ca ambii s-au indepartat, doar ca unul a gresit in plus. In orice caz, cercetatorii cred ca viata de dupa divort exista in masura in care lasam timpul sa treaca. Se ajunge in cele din urma la o eliberare, asa cum marturisesc chiar 40% din cei care au participat la acest sondaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *