Cumparaturi online- pro si contra

Usurinta de a rezolva lucruri pe care mediul online ne-o aduce face ca pana si shopping-ul sa fie la un click distanta. Cu un plus in a economisi timp este pana la urma o placere furata. Sunt doua parti ale situatiei astfel ca depinzand de situatia fiecaruia poate fi ceea ce te salveaza sau te face doar mai comod.

Unii vor spune ca depinde foarte mult de ceea ce ai de cumparat. Caci atunci cand vine vorba de articole personale dai peste riscul de a cumpara ceva ce nu ti se potriveste. Poate fi vorba de masura care nu corespunde, de croiul care nu te avantajeaza. Cand probezi ceva faci diferenta astfel ca o simpla fotgrafie fie ea si detaliata nu te va putea scuti in totalitate de  un posibil risc de a pierde de exemplu banii de transport. Aici intervine o problema caci fie sa nu-ti placa ce ai cumparat exista posibiliatea de a returna produsul in termeni calitativi, cu dreptul de a primi banii inapoi insa nu si pentru transport.

Shopping trolley on button of computer keyboard

Cumparaturile online aduc  diversitate caci nu numai produse de uz casnic se incadreaza in lista ci produse de cosmetica, articole de imbracaminte si pana la alimente. Este  mai mult decat  simpla achizitie, este varietatea care ajuta sa gasesti produse, usurinta de a gasi, usurinta de a cumpara.

Cum ramane cu plata? Se poate sa ti se ceara un depozit, un avans insa cel mai anvatajos mod posibil este plata ramburs. Atentie caci aceasta metoda aduce cu sine un risc redus ca ceea ce intentionai sa cumperi sa ramana o simpla dorinta urmata de pierderea unor bani. Poti plati online, cu cardul, este simplu si eficient atat timp cat dispui de aceasta posibilitate.

Combatand metoda traditionalista de a face shopping nu se mai pune problema timpului. Insa unde ar mai fi socializarea, bucuria de a viziona magazine, de a petrece o dupa-masa placuta cu prietenii sau pur si simplu rasfatul de a proba si a cumpara…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *