De ce nu esti fotogenic si cum sa repari asta

In lumea in care ne bazam pe tot felul de dispozitive ce pot imortaliza cadre, cand avem la dispozitie telefoane ce pot realiza fotografii instant si secunda dupa secunda nu se mai pune problema de a pregati un astfel de moment pentru mult timp. Este totusi destul de neplacut sa nu ai parte de imaginea dorita.

Nu este de vina aparatul ci tu, cel care te vezi in postura de a fi mai putin fotogenic. Pentru ca orice fotografie sa fie in avantajul tau iata cateva trucuri:

  1. Pozeaza natural. Daca esti stresat/a nu vei face altceva decat sa transmiti asta. Si nu iti doresti sa se vada ca esti emotionata prea tare, ca tocmai incercai sa iti acoperi fruntea cu bretonul si asa mai departe.
  2. Flexeaza usor incheieturile. Astfel vei parea ca esti comod in situatia respectiva si vei castiga un punct pentru aspectul final. Cauta relaxarea in egala masura si nu studia chiar fiecare gest.
  3. Ai grija la machiaj. Este adevarat ca fondul de ten este cel care acopera imperfectiunile insa se prea poate sa nu fie cea mai buna solutie pentru tine. Cand ai tenul gras, cand machiajul ales nu este cel potrivit se prea poate sa dai peste cazurile in care ai parte de un aspect lucios al chipului. In acest sens ai grija sa aplici si ceva pudra daca folosesti fond de ten si sa minimalizezi excesul de sebum in orice caz.
  4. Nu te uita la camera. Un astfel de truc te ajuta sa nu iesi cu fata ceva mai rotunda si mai grasa decat in mod normal. Pentru ca privind direct in aparat nu vor fi umbre naturale si asta aduce cu sine un aspect usor rotofei ai dori sa tii cont de faptul ca o privire usor inclinata este de prefertat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *