De ce sa alegi o firma specializata de curatenie

Iti place sa gasesti un loc de munca stralucitor si curat cand ajungi la prima ora dimineata? Un birou si un loc de munca mentinut curat nu numai ca mentine mediul igienizat, dar ii face si pe angajati sa lucreze mai eficient. S-a dovedit ca un mediu de lucru curat creste productivitatea si eficienta angajatilor, intrucat se pot concentra mai bine asupra a ceea ce au de facut.

Un birou curat creaza de asemenea si o impresie buna clientilor ce vin in vizita. Nu este neaparat necesara efectuarea curateniei in regie proprie. Exact pentru acest scop au fost infiintate firme precum helpmultiservices.ro, care preiau aceste responsabilitati.

Beneficiile ce vin odata cu angajarea unei firme specializate de curatenie sunt numeroase. Fie ca este necesara o curatenie dupa constructor, inainte ca afacerea sa se mute in noul sediu, fie ca se doreste o curatenie periodica, curatenie generala sau servicii zilnice de intretinere si curatenie, oricare din aceste servicii sunt disponibile. De cele mai multe ori principalul avantaj al contractarii unei astfel de societati il reprezinta costurile reduse, comparativ cu posibilitatea angajarii in cadrul firmei a uneia sau mai multor persoane responsabile cu igiena si curatenia.

Nu va mai trebui sa ai in grija salariile, primele, contributiile la stat, concediile si toate celelalte cheltuieli ce apar cand ai angajati care sa se ocupe de asta. Firma de curatenie te va scapa de asemenea si de costurile ce vor aparea cu materialul pentru curatenie, utilaje si accesorii. Eficientizarea costurilor se pare ca este principalul avantaj ce decurge din contractarea unei firme de curatenie. Aceste firme lucreaza discret, nu afecteaza programul de lucru si activitatea normala a societatii, si astfel vei avea mai mult timp de investit in zona principala de activitate a companiei, curatenia fiind pe maini sigure.

Cateva din serviciile oferite de astfel de firme de curatenie sunt enumerate in continuare. Primul ar fi curatenia dupa constructor, ce implica inlaturarea tuturor urmelor santierului, curatarea si aspirarea tuturor suprafetelor, podelelor, peretilor, plafoanelor si geamurilor.

La intervale periodice va fi necesara o curatenie generala, care se numara de asemenea printre tipurile de servicii oferite de astfel de firme. Fie ca este facuta la cerere, fie ca este stabilita la un anume interval de timp, curatenia generala este tot timpul binevenita.

De asemenea o companie mai poate avea nevoie de intretinere si curatenie zilnica, ce poate insemna stergerea zilnica a geamurilor, curatarea zonelor precum grupuri sanitare, birouri, holuri, lifturi si chiar intretinerea si ingrijirea plantelor ornamentale. De toate aceste servicii vei putea beneficia la costuri avantajoase in momentul in care te hotarasti sa contractezi o firma de curatenie pentru compania ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *