De ce te pisca tantarii

Vara este perioada in care tantarii isi fac de cap. In parc te pisca, noaptea ii auzi, iti disturba somnul, iti aduc urmari in plan estetic. Si oricat te-ai feri si ai incerca sa te protejezi nu mereu reusesti. Ai impresia ca esti o atractie maxima pentru tantari insa de ce altii in jurul tau nu patesc la fel? Isi aleg tantarii “victimele”?

Raspunsul la o astfel de intrebare vine de fapt cu o analiza a tantarilor. De ce unele persoane au astfel de probleme si unii nu se rezuma la anumite situatii propice. In primul rand este grupa sanguina. Un studiu in acest caz a dezvaluit ca cei care au grupa sanguina de tip O sunt mai predispusi la piscaturi de tantar decat cei cu grupa A. Mai mult decat atat totusi fara legatura cu grupa sanguina 85% din persoane au un semnal chimic al pielii ceea ce atrage tantarii mult mai mult.

Insa nu este singura explicatie. Cei care expira CO2 mai mult sunt la fel de predispusi. Atractia tantarilor pentru astfel de persoane este o noua explicatie, parte din aceasta categorie fiind spre exemplu femeile insarcinate. Stiai insa ca pentru femeile viitoare mamici o alta explicatie este si temperatura ridicata a corpului? Din nou descoperim o noua atractie a tantarilor, astfel ca pentru cei care fac efort fizic nu este de mirare ca atraf tantarii ca un magnet.

Situatiile sunt explicate si mai mult decat atat de catre cercetatori. Astfel ca tantariii vor fi mai atrasi de tine daca vei fi imbracat in rosu, negru caci astfel de nuante puternice sunt o modalitate usoara de a localiza “victima”, daca consumi bere sau in functie de tipul de piele si bacteriile care se gasesc in mod natural pe pielea ta.

Intelegand cum functioneaza teoria tantarilor cei mai predispusi la piscaturile lor pot doar sa evite unele situatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *