Din lucruri bune, aspecte nocive

Din nestiinta si din obisnuinta ai tendinta de a te baza pe anumite lucruri si aspecte din jurul tau insa care nu iti fac bine deloc. Pare greu de crezut insa ceea ce este in jurul tau are potential in acest sens. Descopera asadar care iti sunt aspectele mai putin favorabile si de care ar trebui sa te feresti:

  1. Laptele degresat, consumat in ideea ca nu contine grasimi si nu favorizeaza depunerea de grasimi. Insa dieta ta nu este tocmai una inteligenta din acest punct de vedere. Prin eliminarea acelui strat de grasime se elimina si cantitatea importanta de vitamine si de calciu asadar nu ai de ce sa consideri ca acest tip de lapte mai este benefic intr-un fel. In plus, din lipsa acestora se adauga substante artificiale.
  2. Lotiunea de protectie solara este cea care te asigura ca nu te va arde soarele si nu vei face nici temutul cancer. Insa pe cat de mult ai nevoie de o crema de acest gen in fiecare zi de vara pe atat de mult se pare ca afecteaza. Asta pentru ca se absorb prin piele, pot provoca probleme din acest punct de vedere si mai mult decat atat ar putea afecta si intern la nivel de hormoni asupra carora vine cu un dezechilibru.
  3. Lemnul presat este si el cu un risc de cancer asadar pe termen lung acesta afecteaza. Substanta pe care o contine se numeste formaldehida, se gaseste si in rujuri spre exemplu si nu este tocmai indicata a fi in preajma ta.
  4. Acidul citric este trecut pe lista de aspecte care dauneaza smaltul dintilor, pe lista acelor ingrediente de care nu ar trebui sa abuzezi caci se pare ca acesta ataca smaltul dintilor si duce la aparitia cariilor, cand dintii se erodeaza efectiv.

Surprinzator insa adevarat, chiar si banalul popcorn strica dintii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *