Esti ceea ce porti

Esti ceea ce alegi, esti ceea ce mananci, esti ceea ce porti. Se spun multe despre culori si cert este ca orice alegere a ta din punct de vedere vestimentar te duce intr-o ari de definire. Cu alte cuvinte parca ceea ce spui nu este de ajuns asa ca ceea ce arati te defineste.

Din punct de vedere al culorilor exista o intreaga tipologie. Ai fi surprinsa sa afli ce si cum spun culorile despre tine. Iata cateva corelari din punct de vedere al celor mai comune culori:

  1. Albul – ce contrariaza la alb tine de faptul ca te arata ca fiind supus, un om umil si cu toate acestea cu multa incredere de sine. Asadar, albul este corelat cu acel tip de om usor de condus.
  2. Negrul – solutia la indemana pentru orice situatie, negrul este imaginea de eleganta si nu numai. De asemenea este acea non culoare care se coreleaza cu stilul gratios spre exemplu, cu puterea totodata.
  3. Rosul ramane rosul, o culoare atragatoare si sexi. Depinde insa si de context pentru ca ar putea la un moment dat sa se coreleze cu ideea de prea mult, cu ceva indraznet si deloc potrivit unui cadru formal. In orice caz, rosul ramane pasiunea ce o starnesti in ochii celor din jur.
  4. Albastrul este o culoare clasica pentru uniforme. Se recomanda de asemenea a fi o culoare potrivita pentru a merge la un interviu. Asta pentru ca te arata loial, pasnic si calm. Sunt aspecte care se induc si care fac pe omul de langa tine sa se simta bine in compania ta.
  5. Verdele este adesea culoarea preferata a celor care sunt darnici, cei care sunt joviali si plini de viata.
  6. Maroul in schimb este culoarea definitorie pentru cei seriosi si culmea, cei care de regula pastreaza traditia, cei care sunt conservatori.

Ce culoare te defineste cel mai bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *