Evenimentul special merita o planificare pe masura- artificiile la nunta

Desi nu fac parte din lista de traditii la o nunta artificiile au un grad mare de popularitate. Daca e sa ne gandim la ceea ce insemna in trecut semnificatia lor acestea erau menite sa alunge spiritele rele. In prezent sunt apreciate pentru spectacolul de lumini si culori pe care il creeaza.

Din lista de optiuni pe care o ai cand vine vorba de artificii nunta ai de unde alege acel tip care sa se potriveasca evenimentului in sine. Exista artificii de sol, cele inalte si combinate. Daca vei avea o nunta in interior este cert ca singurele pe care le vei putea folosi sunt cele de sol pentru a nu reprezenta o problema.

Cand introduci spectacolul artificiilor. Cel  mai adesea mirii prefera ca acest moment sa fie la prezentarea valsului sau in orice caz la momentului de inceput al petrecerii, cand cei doi se prezinta in societate ca domn si doamna, primul lor dans de altfel. Pe ritm de muzica care sa completeze cadrul feeric artificiile sunt cele care contureaza intreaga imagine intr-un stil unic.

Nu este insa exclus ca artificiile sa fie aprinse  la momentul in care tortul este prezentat, cand se arunca buchetul si asa mai departe, momente cheie ale unui eveniment de acest fel. Dupa gustul si preferintele fiecarui cuplu in parte acestea pot fi o surprinza pentru toata lumea la mijlocul noptii. Pentru un moment in care invitatii au o pauza de la dans artificiile inalte pot lumina cerul.

Indiferent de ceea ce vei alege ca si tip de artificii tine cont ca se merita. Insa cum nimic nu este la intamplare acest foc exploziv si menit a fi estetic trebuie sa fie nu numai supravegheat insa si controlat. Lucreaza cu experti, cu cei avizati din acest punct de vedere. Orice detaliu se stabileste din timp pentru ca acel moment sa nu fie stricat de nimic: ceea ce vei alege trebuie sa fie in concordanta cu tipul de restaurant ca si dimensiune, timpul ales pentru acest spectacol, durata sa si costurile totale.

Mai mult decat atat, artificiile sunt un moment ideal pentru a captura ceva cadre. Nu uita sa pui in garda pe toata lumea pentru ce va urma si implicit pe cel care este menit sa iti imortalizeze totul, fotograful.

Dincolo de aceste aspecte bucura-te de acea seara ca si cand nu ar mai fi alta in viata ta. Unicul situatiei va contribui la acest aspect. Tine cont ca postura voastra de mire si mireasa este un vis implinit, iar acele artificii sunt expresia bucuriei voastre nespuse pentru ca nu sunt suficiente cuvintele pentru asa ceva. Alege un spectacol de asa natura cat sa va reprezinte evenimentul in stil si sa va ofere o amintire unica insa si o petrecere cum greu poti sa uiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *