Extensiile de gene-  cea mai periculoasa metoda de infrumusetare

Genele lungi si groase sunt visul oricarei femei, insa cat de departe sunt dispuse sa mearga acestea pentru frumusete? Tendintele recente au renuntat la rimelul traditional si apeleaza la un look cat mai dramatic si sexy: extensiile de gene. Acest nou trend se afla peste tot in saloanele de infrumusetare, determinandu-le pe femei sa scoata foarte multi bani din buzunar, dar sa renunte si la genele lor naturale. Exista o multime de rapoarte care au demonstrat ca extensiile de gene prezinta riscuri foarte mari pentru sanatate, iar in ultima perioada apar din ce in ce mai multe povesti de groaza explicate de femeile care incearca sa aiba un look cat mai dramatic.

Ce se intampla mai exact? De ce este atat de riscant?

Orice obiect strain in apropierea ochiului reprezinta o amenintare, iar extensiile de gene sunt foarte periculoase, deoarece acestea sunt foarte cunoscute pentru ca provoaca iritatii, iar adezivul folosit pentru aplicarea acestor gene poate provoca diferite alergii. Desi adezivul este acceptat din punct de vedere biologic, unii dintre acestia contin formaldehida, care pot provoca reactii alergice. De asemenea, mizeria si unele bacterii pot fi prinse sub aceste extensii si exista sanse foarte mari ca aceste bacterii sa provoace infectii la nivelul ochilor.

Extensiile de gene reprezinta un cerc vicios in cadrul femeilor care vor sa arate bine. Dar, acestea nu iau in considerare cel mai mare risc la care se expun: genele false folosite in mod regulat pun accentul pe firul de par, determinand in cele din urma ca acesta sa cada si sa nu mai creasca inapoi. Se pare ca efectul secundar al genelor false este acela de a determina- in mod ironic- lipsa genelor naturale.

Cea mai ciudata poveste a genelor false

Unei femei i-a cazut una din genele sale false direct in ochi. Dupa cateva zile in care a incercat sa scoata extensia afara, femeia a decis sa consulte un oftalmolog. Spre uimirea sa si a medicului, se pare ca extensia incepuse sa isi faca loc in ochi, determinand carnea din jurul ochiului sa creasca peste bucata de geana falsa. Dupa ce s-a confruntat cu o extractie dureroasa, femeia a declarat ca nu va mai purta in viata ei gene false.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *