Fantezia din aceasta seara

Este o zi foarte calda, soarele acesta ma oboseste tot mai mult, stau la un birou si scriu articole cate 8 ore pe zi. Pauzele de rigoare pe care le iau pentru a-mi odihni ochii parca tot mai mult ma obosesc, astept cu nerabdare sa se termine si ziua de azi. De indata ce ajung acasa, ma simt singur, fiindca prietena este plecata din localitate, apartamentul meu parca este tot mai gol pe zi ce trece si toate lucrurile care inainte ma fascinau, acum ma plictisesc.

Tot ceea ce vreau de la ziua de azi este sa ma odihnesc. Vreau sa mananc ceva, sa-mi fac exercitiile pe care le fac zilnic pentru a ma mentine in forma, ca de vorba aia, de la munca pe care o depun prind burta. Dupa aceea vreau sa dorm, insa sunt prea plictisit, vreau sa incerc ceva nou. Vreau ceva care sa ma fascineze, dar sa ma si linisteasca in acelasi timp, vreau sa merg intr-un loc intunecat in care sa mi se faca toate placerile, eliberandu-ma de stresul pe care l-am acumulat de-a lungul acestei saptamani calduroase si stresante.

Am gasit si solutia, in seara asta pe la ora 21:00, o ora de mijloc a noptii, nici prea aproape de miezul noptii, insa nici prea aproape de lumina zilei, o sa fac un dus fierbinte, o sa ma invalui de prospetime, o sa ma urc in masina si o sa ma indrept catre un salon masaj erotic.

Am auzit atat de multe despre masajul erotic, incat nerabdarea de a incerca acest nou lucru care ma poate duce pe taramul fagaduintei ma copleseste. Vreau sa studiez pe rand fiecare din fetele ce lucreaza in salon, sa o aleg pe cea mai draguta la fata, cu cele mai interesante forme si cel mai savuros corp pe care il vad. Vreau ca acea fata, sa fie visul meu, sa fie fantezia pe care am avut-o dintotdeauna, acea fata nemaipomenita, sa-mi faca un masaj erotic inedit, lasandu-mi o impresie buna despre aceasta tehnica.

Masajul erotic cu siguranta ma va face sa uit de grijile cotidiene, ma va elibera de stresul de la munca si pentru o ora, voi fi in alta lume, o luma proaspata, savuroasa, o lume in care eu sunt regele si ea este sub comanda mea, o lumea in care totul este controlat de mine si totul se desfasoara conform dorintelor mele. De aceea, diseara va fi o seara de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *