Fii printre primii care afla de aplicatia Stailer si anunta-ti prietenii!

programare la salon cu stailer

Daca esti mereu in actualitate cu tot ce este nou si ce mai apare interesant, cu siguranta te vei bucura sa fii printre primii care afla ca Stailer este disponibil acum si ca aplicatie. Poti fii primul din gasca de prieteni care da vestea cea buna. Daca mai sunt persoane care inca se programeaza la salon prin vechile tehnici cand suni sau mergi la salon la biroul din fata si te rogi de receptionera sa iti gaseasca si tie un loc liber, ajuta-i sa descopere Stailer. Tehnologia este prea avansata sa ne mai chinuim si sa ne facem singuri viata grea prin astfel de metode care nu dau rezultate pozitive aproape niciodata.

Daca ai acel prieten care sta inca o saptamana si asteapta cuminte pana sa poata merge la salon pentru ca atunci a gasit loc liber, de ce nu ii intinzi o mana de ajutor si ii instalezi aplicatia Stailer? Ajuta-l sa descopere si el cat de simplu poate merge acum la orice stilist si sa beneficieze de orice serviciu din sfera hair and beauty, daca apeleaza la aceasta metoda.

Prezinta-le avantajele Stailer!

Nu doar ca este metoda simpla de a se programa, dar este si metoda care vine la pachet cu diverse avantaje pe care ar trebui sa i le prezinti. Poti afla mai multe informatii si de aici, dar printre principalele aspecte pe care ar trebui sa le stie se enumera:

1.Este gratuit: nu trebuie sa plateasca nici macar un ban pentru a face parte din comunitatea Stailer si pentru a se programa. Poate face cat de multe programari vrea fara costuri. Ce poate fi mai frumos de atat?

2.Alege unde vrea sa mearga: nu trebuie sa mai mearga acolo unde ramane loc liber, ci poate alege conform unor criterii importante. Poate vedea locatia, cum arata salonul, stilistul care poate sa ofere serviciile respective, timpul de lucru pentru realizarea serviciului selectat, costurile si tot ce este important de stiut pentru a decide.

3.Toate serviciile disponibile: pentru orice serviciu din sfera hair and beauty la care vrea sa se programeze, aici sunt disponibile. Chiar si in cazul in care are un eveniment, poate cauta cu ajutorul Stailer locuri libere la make-up, manichiura si coafor, exact atunci cand are nevoie si pot fi una dupa alta programarile.

4.Anulare online: daca si-a facut o programare pe care nu o mai poate onora poate sa anuleze online foarte simplu. Acceseaza link-ul pe care il primeste in mesaj pe telefon ca si confirmare a programarii si de acolo poate anula. Nu trebuie sa mai sune si sa isi ceara mii de scuze stilistului. Plus ca atunci cand face acest lucru din timp, da posibilitatea altor clienti sa se programeze in loc sau permite stilistului sa isi reorganizeze programul de lucru.

Toate acestea, alaturi de multe alte avantaje si metode simplificate de programare poate gasi pe Stailer. Tu si toata gasca de prieteni puteti crea un cont si va puteti bucura de tehnologizare si simplificare a vietii de zi cu zi astfel.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *